Forum Fantastyka Gry Reddragon

Reddragon

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 306 total)
  • Author
    Participant

Witam

Czy jeszcze ktoś jest chętny do gry oprócz tych co już grają i tych co nas (koalicjantów) olali? Jeśli tak, to zapraszam na http://www.reddragon.pl

Potrzebujemy swieżej krwi, swieżych Trekerów, aby odzyskać dawną potegę.

EddieGcT
    Participant

Tak tak bardzo by sie przydala swieza krew, ostatnio byly male ubytki w koalce i trzeba to jakos uzupelnic, przychodzcie nawet jesli nie wiecie co i jak, wszystkiego nauczycie sie juz na miejscu 🙂 Zapraszamy przede wszystkim Ferengi zwlaszcza tych z zapedami zlodziejskimi 🙂

Anonymous
    Guest

hmm...Szczerze mówiąc to mi RD znudził się dokładnie po 2dniach, jakoś mnie ta gra nie wciągnęła i nie zafascynowała, no ale każdy ma swój gust. Pozdrawiam Adahl.

EddieGcT
    Participant

hmm...Szczerze mówiąc to mi RD znudził się dokładnie po 2dniach, jakoś mnie ta gra nie wciągnęła i nie zafascynowała, no ale każdy ma swój gust. Pozdrawiam Adahl.

Hehe prawde mowiac to mnie tez 🙂 chodzi o to zeby sie wciagnac, taka samotna gra troche jest nudnawa, co innego jesli jest sie w jakiejs koalce, do ktorej tu zapraszamy, wtedy ma sie jakies wspolne cele, nawzajem trzeba sobie jakos pomagac, wtedy dopiero zaczyna sie gra. Wiec Adahl moze jednak jeszcze jeden poczatek... Kwadrant czeka 🙂

mnemen
    Participant

Czy jeszcze ktoś jest chętny do gry oprócz tych co już grają i tych co nas (koalicjantów) olali? Jeśli tak, to zapraszam na http://www.reddragon.pl 

Potrzebujemy swieżej krwi, swieżych Trekerów, aby odzyskać dawną potegę.

Czy to czasem nie jest reklama 🙂 ?

Anonymous
    Guest

Wydaje mi się że trochę reklamy nie zaszkodzi. Tym bardziej że to tylko gra netowa jest, nie żadna firma itp. Pozdrawiam Adahl.

Coen
    Participant

Poza tym jesli wygra trekowa kolicjia to bedzie to spora reklama treka.

drupi
    Participant

Jako głównodowodzący koalicji Kwadarnt Alfa zapraszam do naszej koalicji.Przyjdzcie naprawde warto!!!!! 8)

P Peter
    Participant

Ja na razie próbuje !!!Ale jestem w jakiejs koalicji WorrosJak to zmienic???

Coen
    Participant

W dyplomacji.

Naciskasz ikonke "wystap z koalicji" i potem w oknie wpisujesz nazwe naszej i dajesz popros o przyjecie do koalicji. Tyle ze przyjac Cie najwczesniej mozemy w piatek bo na razie jestemy uwikłani w wojne i warunki mówia ze do konca jej trwania przyjmowac nie mozna.

Q
    Participant

💡 No to na piatek ja bym sie tez pisal ale codziennie byc tam nie moge.To nie stwarza zadnych problemow??? Ilu was tam jest w tej koalicjii?

Coen
    Participant

Obecnie zdaje mi sie ze 9 ksiestw. Ale pasowalo by codzeinne np. na wypadek naglego ataku lub wypowiedzenia wojny.

Q
    Participant

No dostep do internetu mam troche ograniczony a szkoda...

W kazdym razie sprobuje byc jak najczesciej ale na razie reddrgon ma chyba jakies klopoty bo zabardzo chodzic nie chce.

Coen
    Participant

Wiem ale pozostaje meic nadzieje ze to problemy tylko przejsciowe.

Q
    Participant

Wrrr...

To czerwone idzie mi na...

Dobra, dobra, postaram sie pisac czysto po polskiemu, może mi to na dobre wyjdzie.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 306 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram