Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 484 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Dr Bobaz
    Uczestnik

A był patch tym razem? Bo nie zwróciłem uwagi, żeby coś się pobierało. Nie ma też nowych RN...

Slawek
    Moderator

Nie było.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Oooo, po raz pierwszy widzę kolejkę do połączenia, lol...

Melnikor
    Uczestnik

Rozwalili już do reszty, padło i milczy.

Lo'Rel
    Uczestnik

Co za draństwo, odpaliłem właśnie launchera i miałem zielone światło, po zalogowaniu padło.

Zarathos
    Uczestnik

Już wiadomo, co się stanie jak ludzie zaczną się interesować grą. Przestanie działać (wszystko, bo strona też nie działa). Crypticowi zależy, żeby STO upadło czy jak?

Lo'Rel
    Uczestnik

Stronka działa u mnie normalnie.

Slawek
    Moderator

Działa normalnie i nawet dali posta o Unscheduled Downtime.Nie nastawiajcie się jednak za bardzo na grę w Featured Episodes zaraz na starcie w kolejnych tygodniach. 😉

Melnikor
    Uczestnik

Najlepsze że jeszcze pięć minut temu to był temat: Scheduled Downtime

Slawek
    Moderator

Bo oni to dają z gotowców. Ctrl+C -> Ctrl+V, a potem dopiero edytują. Czasami zdarza im się nawet daty nie zmienić jeśli downtime jest z dnia na dzień.Nic wielkiego - takie rzeczy się zdarzały nawet przed F2P. Zresztą, weekend mamy, gra coraz bardziej popularna, ostatnio w dodatku trafiła na Steam - serwery po prostu nie wyrobiły. Naprawić naprawią. Co najwyżej co niektórzy będą zmuszeni odejść od komputera (*gasp!*) na trochę. 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

To istnieje jakieś życie poza komputerem? Prawdopodobnie nie brali pod uwagę, że gra stanie się na tyle popularna i nie inwestowali kasy, pewnie, żeby jej nie utopić. Jednak teraz powinni zmienić strategie, bo wiele osób może to zniechęcić. Dziś to moje trzecie podejście do gry, z czego dwa nieudane. 33 % szans na grę w weekend to trochę mało.

Melnikor
    Uczestnik

Bierz pod uwagę że o jakiejkolwiek kasie Cryptic może mówić dopiero od kilku miesięcy jak przeszli pod PWE i Atari przestało ich doić.

Lo'Rel
    Uczestnik

Tak czy inaczej decydując się na model F2P należałoby wziąć pod uwagę wzrost zainteresowania. Zatem Cryptic już dawno powinien mieć potencjalnych inwestorów, jeśli sam nie jest w stanie włożyć kasy. Bo trochę to wygląda jak porywanie się z motyką na słońce.

Slawek
    Moderator

Cryptic jak najbardziej zainwestował w nowy/lepszy sprzęt, ale pewnych rzeczy po prostu nie da się przewidzieć ani na wszystko przygotować. I tak twierdzę, że start F2P był wyjątkowo zgrabny, nawet licząc codzienne resety. Poza dzisiejszym padnięciem jakoś nie miałem większych powodów do narzekań przez ostatnie dwa tygodnie.

Jamjumetley
    Uczestnik

@Lo'Rel

A wolałbys, żeby w ogóle STO nie było? 🙂

Może i nie grałem dziś, ale przynajmniej wygodnie się rozsiadłem przed TV, zarzuciłem płytkę do odtwarzacza i obejrzałem X-Men: First Class 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 484 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram