Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Viewing 4 posts - 481 through 484 (of 484 total)
  • Author
    Participant

Znalazłem rozwiązanie które na razie mniej więcej się sprawdza, opisze może komuś kiedyś się przyda:

Chcialem wrocic po  okkolo 2 letniej przerwie i niestety mam ten sam prblem, ale rozwiazanie Twe nie dziala. Mam nVidie GF 750 Ti i na jakichklwiek wyborach i ustawieniach gra tak skacze, ze jest niegrywalna absolutnie, czy to na full czy na minimum :/

Instalka gry nowa.

win 7 64

Nvidia Experience nie widzi STO mimo wskaania lokalizacji ( na stronie z lista geforca gier STO nie wystepuje jako obslugiwny tytul )

STO z ARC odpalane

SeeM
    Participant

Cześć wam. Kiedyś tam pisałem na forum i próbowałem trochę grać. Chciałbym sprawdzić jak gra teraz wygląda, ale mam mały problem: nie umiem znaleźć instalatora. :blush: Czy może mnie ktoś naprowdzić jak się to teraz instaluje? Bo przez Stema nie chcę.

Pitmistrz
    Participant

http://www.arcgames.com/pl/about/client

Zainstaluj to a przez to zainstaluj STO.

piotr78
    Participant

czesc szukam odpowiedzi jak wybieram federacje i klingonów to od razu przeskakuje do grania bohaterem bez filmu wprowadzajacego a jak wybieram romulan to film jest a i zostałem pozbawiony opcji na poczatku gry u wszystkich frakcji mozliwosci wybierania czy chce obejzec film czy nie

Viewing 4 posts - 481 through 484 (of 484 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram