Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 484 total)
  • Author
    Moderator

W jakich godzinach próbowałeś? Ostatnio częste są konserwacje serwera w okolicach wieczornych, więc może to było przyczyną. Spróbuj po 19:00.

LIBERTO
    Participant

właśnie o to chodzi żem w roznych porach i kilka dni tylko rano nie próbowałemedit:w końcu się udało. chyba faktycznie coś serw nie chciał zaskoczyć. a tak z innej beczki: moze ktoś podesłać referala?z góry dzięki i pozdrawiam. mail : libert.mw@gmail.com

janosikk
    Participant

Witam mam ten sam problem z tym że u mnie po przełączeniu na EU nie chce się połączyć z serwerem a od jakiegoś czasu launcher wcale się nie włącza wie ktos co da się zrobić? edit: launcher uruchamia się ale po 10-15 minutach

Tom
    Participant

Mam to samo. Jest jakiś problem na trasie (nieniemieckie serwery) pomiędzy nami a serwerem Cryptica. Pewnie śnieg zasypał to i owo...

LIBERTO
    Participant

czyzby znowu jakis problem z serwerem? launcher nie moze mi sie odpalic. ktos jeszcze ma taki problem?edit: no nie zaloguje sie. włancza się autoupdater launchera który nie może się połączyć i wywala błąd. no ja nie mogę!!! 🙁

Melnikor
    Participant

Ja się właśnie zalogowałem bez żadnych problemów.

Silver Phoenix
    Participant

U mnie też ok.

Inna sprawa, że dziś był maintenance kont.

On Wednesday January 11th from 7:00AM to 9:00AM PDT (1400 to 1600 UTC we will be performing scheduled maintenance on the Cryptic Account system. During this time, you will not be able to create or manage Cryptic accounts. Players will not be able to log into the game; however, players already in the game should not be affected.

Mogą to być pozostałości, czasem się zdarza.

Silver Phoenix
    Participant

Ooo, następny patch... Tym razem 865 MB.

Coen
    Participant

I jakiś nowy dziki dodatek, perfect world, a i strona sto tez nie działa

Melnikor
    Participant

Nie dziki dodatek, tylko możliwość gry w STO przy użyciu loginu z gier Perfect World'u.

LIBERTO
    Participant

no i przez te cholerne machinacje ich kolejny dzien z mojego abonamentu ucieka 🙁 nienawidze ich 😉

Melnikor
    Participant

Oj tam, oj tam, grunt że będzie można w końcu pograć w misje z Foundry.

Flashbones
    Participant

Mi juz dziala, a jednak nie zacielo i wywalilo:)

Slawek
    Moderator

Nom, jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba... nie wiem, odejść od komputera, czy coś. 😉

Kolabsar
    Participant

@Slawek nie strasz ludzi 😀 Mi zalogowało ale po chwili wyrzuciło. Pewnie serwer będzie działał za godzinke czy dwie.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 484 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram