Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 484 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • swgs1994
    Uczestnik

Mi obecnie ciągle crashuje na Drozana Station, więc nie mogę ukończyć "Spin the wheel".

MnICH
    Uczestnik

Mi obecnie ciągle crashuje na Drozana Station, więc nie mogę ukończyć "Spin the wheel".

Sprawdzales czy na nizszych ustawieniach graficznych tez wysypuje gre? Ponoc niektorym ich obnizenie pomaga (ale nie wiem, czy to dotyczylo drozana station, czy ogolnie).

swgs1994
    Uczestnik

Pomogło mi wejść na stację i ukończyć misję dzięki 😉

gordian76
    Uczestnik

oki, czyli póki co trzeba poczekać. Dobrze, że przynajmniej system doff działa i misje dzienne (przynajmniej eksploracja). A swoją drogą to dziwne, że dodanie czegoś nowego do gry "uszkadza" poprzednie elementy. Ale nie jestem informatykiem, to może i normlaka. Oby misje sezonu 8 działały, zobaczymy.edit: w strefie Dysona zniknęły mnie niektóre umiejętności zarówno space jak i ground. Chodzi głównie o używanie przedmiotów leczących czy działek. Po opuszczeniu strefy wszystko wróciło do normy.

STRIKeG
    Uczestnik

Cześć,Przyłaczam się do tematu, mi od aktualizacji do sezonu 8 wyrzuca ciągle grę - pojawia się ekran Cryptic - Loading, następnie logo - po czym wyrzuca z gry - informacja o błędzie - error ticket 25316319.System Windows XP SP3 - do tej pory nie miałem większych problemów z grą.Proszę o pomoc 🙂

Slawek
    Moderator

My Ci niestety nie pomożemy. Trzeba czekać aż Cryptic się upora z problemem.Od siebie raz jeszcze mogę zaproponować jedynie kilkukrotne próby uruchomienia gry. Miałem ten sam problem na Tribblu przez długi czas, ale zazwyczaj za czwartym razem gra wreszcie się odpalała (a czasem za dziesiątym...). Jeśli ktoś ma dość cierpliwości, to może popróbować.

Slawek
    Moderator

Z forum STO, dla osób mających problemy z grafiką po dzisiejszym patchu:

Having trouble with your in-game graphics? Enabling the "Postprocessing" option in your 'video' options setting may help while we work on a permanent solution.

(Options menu > 'Video' tab > "Effects" section > Postprocessing > "On" radio button)

FAB
    Uczestnik

Problem może i stary (wtedy zdradźcie rozwiązanie, jeżeli istnieje 🙂 ). Udaję się do krawca z boffem, zakładam mu jakiś mundur i wg krawca/kreatora jest on założony, ale na boffie go nie widać (nawet w poglądowym oknie po prawej stronie). Masakra.Dodam, że mam tak tylko z jednym 🙂

Slawek
    Moderator

Jaki boff i jaka frakcja? Jedyne co przychodzi mi do głowy to u KDF boff otrzymywany za T4 Marauding, który od blisko dwóch lat jest zbugowany.

MnICH
    Uczestnik

Jedyne co mi przychodzi do glowy, to wylaczenie wizualizacji zalozonego pancerza na danym boffie. Sprwadz jakie jest jego ustwienie w ekwipunku oficera. 😛

FAB
    Uczestnik

Gdzieś tu były wklejane "picardowe facepalmy". Możecie je sobie właśnie teraz zwizualizować myśląc o mnie 😉

Jamjumetley
    Uczestnik

Też macie przeszło 2GB do spatchowania?

Melnikor
    Uczestnik

Yeap

Jamjumetley
    Uczestnik

Co oni? Pół gry przepisali?

FAB
    Uczestnik

15 minut temu wróciłem do domu i odpaliłem grę... na razie zeszło tylko 8%. Serwery będą chyba dzisiaj gorące w krypcie 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 484 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram