Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 484 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • V'Las
    Uczestnik

Mi nie działa nawet strona STO, nie mówiąc o uruchomieniu launchera.

Nie tylko Ty tak masz. Pociesz się.Ja od jutra mam sporo roboty i dzisiaj chciałem mocniej ponad 2 godziny podziałać na STO i jak na złość nic z tego.Trudno. Oby wszystko wróciło kiedyś do normy.

FAB
    Uczestnik

Wróciłem po kilku dniach i próbuję odpalić launchera. Wyskakuje mi Patcher error. Czy słyszeliście może o podobnej sytuacji po ostatnich akutalizacjach? Mam nadzieję, że to nie wina z mojej strony :)PS. Po 20 minutach przerwy w próbie patchowania i szukaniu przyczyny spróbowałem ponownie... i ruszyło. Dzięki Cryptic za szbyką reakcję 😛

MocherzioM
    Uczestnik

Próbowałem Włączyć launchera na każdy sposób i jednak nic to nie dało.

włączam launczer i niestety patchowanie stopuje się oto screen.

Dołączona grafika

MnICH
    Uczestnik

To co moge doradzic, to:1. pozostaw na godzine i zobacz czy nie przeskoczy dalej2. wlacz w opcjach launchera "force verify" i przeresetuj launchera (moze cos zle pobral i sie przycial)3. pobierz launchera z oficialnej strony - moze jest jakas "nowsza, lepsza wersja"4. moze masz jakis problem z polaczeniem do serwera, a z tym niestety to juz roznie bywa...

Cwiara
    Uczestnik

Cryptic popsuł i sam nie wie co się dzieje - info z forum. Nawet BranFlakes nie pisnął nic poza "the team is investigating".

Problem pojawił się tylko u części graczy, więc całkiem możliwe, że będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość.

Ewentualnie spróbuj użyć tego launchera, teoretycznie powinien być zaktualizowany - http://files.startrekonline.com/launcher/S...ek%20Online.exe

Wiekie dzięki, uratowałeś mi życie 🙂 w pracy mi STO padło i gdyby nie twój plik byłbym skazany na nude 😛

MocherzioM
    Uczestnik

a więc ten obraz wszystko tłumaczy

Dołączona grafika

utworzyłem sobie nowe konto próbowałem zreplejsować launcher z tego linku: http://www.ausmonauts.com/fix/

niestety bez skutku... noi prosiłbym o jak naszybszą pomoc... acha i jeszcze:

konto ma uprawnienia Administratora

Melnikor
    Uczestnik

Jeśli to świeży screen, to cóż... jest zapowiedziany maintance, więc klient ni jak może się połączyć z serwerem.

MocherzioM
    Uczestnik

jest to bardzo świeży screen 10 minut temu został zrobiony...ale że co Maintenance pokazuje czerwoną kropkę w launcherze więc powinien mi się wyślwietlić ten launcher...

Melnikor
    Uczestnik

Nie w momencie kiedy też i serwer patchujący jest offline. Mój luncher też się nie odpala obecnie właśnie z tego powodu. Poczekaj do 20 i wtedy sprawdź.

MnICH
    Uczestnik

ale że co Maintenance pokazuje czerwoną kropkę w launcherze więc powinien mi się wyślwietlić ten launcher...

Nie zawsze tak to dziala. Moga robic glebsze maintenance. Sam launcher tez sie laczy z innym serwerem by sprawdzic wersje. Mogli tez go wylaczyc.

MocherzioM
    Uczestnik

Acha podstawowe pytanie które powinienen wam zadać na samym początku...a wam działa? ;D

MnICH
    Uczestnik

Melnikor napisal w swoim poscie, ze mu tez nie dziala - u mnie to samo.

Slawek
    Moderator

http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...mp;postcount=84

A na przyszłość proszę skorzystać z któregoś z istniejących tematów.

master_bruce
    Uczestnik

ktoś też m problem z pobraniem dzisiejszego patcha? W kilku próbach doleci tylko do 3% i się zatrzymuje.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 484 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram