Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 484 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • FAB
    Uczestnik

Przed chwilą launcher zaciągnął mi aktualizację... całe 178MB, więc uważam, że mają tam jakąś większą sprawę, która sprawia, że wszystko nadal wisi.

Melnikor
    Uczestnik

UP... UP...

FAB
    Uczestnik

Aktualizację można już ściągać. Przy wymuszonej aktualizacji wszystkich plików jest tego ponad 3GB.

Miron
    Uczestnik

Heja! U was też tak wolno ściąga aktualizację? 😉

V'Las
    Uczestnik

Ale strasznie wolno ściąga się ta aktualizacja. Mam łącze 120 Mb/s, 10 minut aktualizowania a pasek postępu dopiero 4% ;-(

Melnikor
    Uczestnik

Hmm... jakieś 10 tysięcy ludu próbuje pobrać naraz aktualizację z jednego serwera... nie... to raczej nie to...

FAB
    Uczestnik

Uzbierałem już 15% 🙂

Necros
    Uczestnik

Witam, czy serwer dziala?od godziny staram sie uruchomic gre. w kolko mam komunikat:"trying to update the launcher.please be patient.Tried connecting 2 times."ilosc razy oczywiscie sie zmienia:) wiem , ze dzisiaj mial byc remont serwera, ale na stronie sto jest informacja ze serwer dziala. stad pytanie. U mnie sie cos powalilo czy serwer nie dziala?

Z dnia na dzień launcher do Star Trek Online przestał działać. Niech to ... diabli.Próbuję przeinstalować STO, ale - chociaż cała reszta internetu działa to STO nie łączy się pobieranie na razie w ogóle z internetem. Denerwuje mnie to bo nie należę to osłb, które mają codziennie na STO czas, a akurat dzisiaj mam a uwielbiam tą grę ...Zobaczymy co będzie dalej.Aha ... gierkę zainstalowaną mam i na stacjonarnym, i na moim laptopie - nie rusza z obu komputerów !

Slawek
    Moderator

Cryptic popsuł i sam nie wie co się dzieje - info z forum. Nawet BranFlakes nie pisnął nic poza "the team is investigating".

Problem pojawił się tylko u części graczy, więc całkiem możliwe, że będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość.

Ewentualnie spróbuj użyć tego launchera, teoretycznie powinien być zaktualizowany - http://files.startrekonline.com/launcher/S...ek%20Online.exe

Melnikor
    Uczestnik

Zacytuje Sławka z innego tematu

Cryptic popsuł i sam nie wie co się dzieje - info z forum. Nawet BranFlakes nie pisnął nic poza "the team is investigating".

Problem pojawił się tylko u części graczy, więc całkiem możliwe, że będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość.

Ewentualnie spróbuj użyć tego launchera, teoretycznie powinien być zaktualizowany - http://files.startrekonline.com/launcher/S...ek%20Online.exe

Silver Phoenix
    Uczestnik

Hehe, ja nawet na stronę główną STO wejść nie mogę...;)

Naprawią - do wtorku 😉

Slawek jesteś wielki !!Dzięki ogromne !!Po prostu ja już myślałem, że coś się pochrzaniło z moim internetem, komputerami czy coś ... chociaż nic nie mogło bo nie grzebałemi byłem w totalnej kropce.Jeszcze przedwczoraj śmigałem, a tutaj nic i nie wiedziałem co się dzieje !Zaraz spróbuję tego co radzisz.Slawek - jak będziesz coś wiedział wrzuć tutaj info. Będę wdzięczny, bo w moim trudnym zawodowo zyciu STO jest po prostu jak powiew świeżego powietrza, czegoś fajnego, zanim wrócę do realnego zycia a w nim kolejnych zawodowych wyzwań (trudną prace mam).PS.: Spróbowałem tego co Slawek radzisz, niestety nie pomogło. Tak więc ... uzbrajam się w cierpliwość; przynajmniej wiem, że problem nie leży u mnie.

Necros
    Uczestnik

Dzieki za szybka odpowiedz.link nie dziala. dostaje cos takiego:AccessDeniedAccess Denied54919976691EBC14LqN51UMcTLWLRLL6J0KOvJbgW1pPOumsDeZUrjDC2M6c829f7BvazMVxZYoK5qsvok, wzialem linka z innego dzialu, dzieki:)

Necros
    Uczestnik

niestety laucher nie dziala. porownalem wersje, sa identyczne, wiec pozostaje nam cierpliwie czekac.

strona http://www.startrekonline.com/ tez mi sie nie otwiera.

jak chcesz popatrzec na glowna strone na ktorej wszystko dziala wejdz tutaj:

http://sto.perfectworld.com

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 484 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram