Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 378 total)
  • Author
    Participant

... z końcówką 134 jeszcze działa, kolejne już nie chcą, 147 już znowu działa.

Tak, trochę się dziś nudzę...

Melnikor
    Participant

Pobawiłem się kilkoma przeglądarkami i ustawieniami. Wychodzi na to że na wszystkim ładnie chodzi pod warunkiem że nie jestem zalogowany, jak się logne to wyrzuca błąd.

Pitmistrz
    Participant

U mnie wywala komunikat jak u Fluora.Sprawdzałem na rożnych IP.Kwestia logowania też niczego nie zmienia.Sprawdzałem na FF 2 i 3 a także na Chrome.Co do tematów to zaglądałem tylko do PBFa i tam występują problemy.

I. Thorne
    Participant

Ten etamcik mi nie działa, a jest dośc potrzebny.

LINK

fluor
    Keymaster

Thorne, prowizorka - powinno działać.

Piotr
    Keymaster

Problem, po pewnych trudnościach, udało się zlokalizować. Zniknie przy następnym większym updacie. Do tego czasu postaramy się ulżyć w cierpieniach, jeśli problem powróci. 😉

Cross
    Keymaster

Ja w kwestii formalnej. Nie chciałbym aby wzięto mnie za jakiegoś purystę (od tego mi akurat jak najdalej), ale co do licha ciężkiego w zapowiedziach seriali robi Spartacus? Czyżby Gannikus okazał się na końcu zakamuflowanym obcym? Naprawdę jest wiele portali skupiających się na serialach (ogólnie i szeroko)! Ewentualnie: bądźmy konsekwentni i wrzućmy do koszyka wszystko: Dextera, Nianię, etc...

Piotr
    Keymaster

Wybacz, Cross, nie doczekałeś się jednak odpowiedzi Gosi, która układa kalendarz, więc, choć z opóźnieniem, ja odpowiem. Spartacus trafił do kalendarza tak jak dawniej Rome - bo był wart uwagi i się wyróżniał. Do fantastyki się nie zalicza, ale wyjątek nikomu nie zaszkodzi. Jeśli naprawdę jesteś przeciwny i nie będziesz jedyny - ok, przemyślimy. Co do alternatywy - nie byłoby komu dodawać WSZYSTKICH seriali. ;>

Cross
    Keymaster

Satysfakcjonuje mnie ta odpowiedź 🙂 Uważam jednak, że kandydatury na interesujące seriale spoza SF może zgłosić praktycznie każdy z forumowiczów, ale skończyłoby się to kompletnym chaosem...

T'San
    Participant

Witam, mam taki mały problem. Od czasu do czasu (zaglądałam tu anonimowo od tygodnia ;)) zdarzały się jakieś błędy w transferze danych. Zamiast emotikonek wyświetlały sie hiperłącza, a avatary zupełnie zniknęły (zostało puste miejsce). To kwestia forum czy przeglądarki? Mam Explorera 9.I jeszcze jedno pytanie: czy w dziale Fandom - Opowiadania można wrzucać także coś niezwiązanego bezpośrednio z fantastyką?

Piotr
    Keymaster

Niektóre rzeczy bez zalogowania się nie są widoczne. Prawdopodobnie za jakiś czas to zmienimy. Co do opowiadań - sci-fi, fantasy i pokrewne gatunki. Jeśli ma z tym związek, to śmiało.

Pitmistrz
    Participant

http://img847.imageshack.us/img847/5233/beztytuuhxx.jpg

Takie coś wyskakuje mi na górze strony wie ktoś o co chodzi?

Od razu mówię że wyczyściłem ciasteczka itd.

Match
    Participant

Też tak miałem, po czym kolejne strony się nie ładowały.Ale już wszystko jest ok.

Pitmistrz
    Participant

Poczekam może samo zniknie.Jak jutro nadal będzie pomyślimy.

Piotr
    Keymaster

Mieliśmy awarię, ale już powinno być ok. Tzn jest ok, ale jeśli u Ciebie nie, to masz coś z cachem. Tylko raczej nie przeglądarkowym, może ISP ma jakieś dziwne ustawienia.P.S. Co to za skin do Firefoxa? ;>

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 378 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram