Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 378 total)
  • Author
    Participant

Mam taką prośbo-propozycję. Chodzi o dorzucenie do linków, w sekcji spotkania fanów naszego klubu mazowieckiego - ISS Paradox.

ISS Paradox - regionalny klub warszawski wypełniający miejsce po dawnym Klingońskim Mazowieckim Okręgu Autonomicznym. Oprócz regularnych spotkań towarzyskich członkowie klubu, jako gospodarze zajmują się nadzorem nad lokalnymi przygotowaniami do TrekSfery.

Mamy też oficjalny banner:

Dołączona grafika

Piotr
    Keymaster

Już powinno działać.

SoWaZ
    Participant

Czy istnieje możliwość podłączenia forum do TapaTalk?? Link do producenta http://tapatalk.com/. Dla niewtajemniczonych jest to aplikacja ułatwiająca korzystanie z forów na urządzeniach mobilnych (smart-fony, Tablety).

Piotr
    Keymaster

SoWaZ, przyjrzymy się i rozważymy. nie jest to wykluczone.

OmegaOne
    Participant

Dodane do listy 'TODO' ale dopiero po aktualizacji silnika forum, jak można poczytać na stronie taptalka, wtyczka nie jest kompatybilna z wersją tego forum.

domirex
    Participant

Kiedy zmieniam szblon forum opcje są po angielsku. Wyjątkiem jest Dark grey. Potrafię angielski, po prostu zwracam uwagę na ten fakt. Nie jestem pewien czy to bug czy poprostu na tych szablonach tak jest.

Piotr
    Keymaster

Dzięki za sygnał.

The D
    Participant

Zamknąłem sobie testowo ramkę z ostatnimi postami (tą po prawej stronie forum). Ktoś wie jak się włącza z powrotem?

Melnikor
    Participant

Z tego co widzę ona się tylko zwija, nie znika całkowicie, w prawym rogu jak najedziesz myszką to zamiast x wyświetlą się ... to rozwija okno z powrotem.

The D
    Participant

Ja sobie jakimś udem cały boczny pasek ukryłem, nawet nagłówków sekcji nie było. Ale pomogło wyczyszczenie ciasteczek, więc to pewnie jakaś pozostałość z czasów dostrajania szablonu była,

Smok Eustachy
    Participant

Jakbym recenzje chciał zamieścić to jak mam to zrobić?

Piotr
    Keymaster

Jeśli masz na myśli Artykuły na portalu to mogę Ci dać dostęp dla redakcji. Chętny?

Smok Eustachy
    Participant

Pewnie.

Smok Eustachy
    Participant

O coś działa. Nie wiem do końca czy prywatne wiadomości działają bo jak coś pisze to nie widać. Tylko czerwony szlaczek podkreślający błędy. Liter nie widać.
    Recenzję Orville planuję napisać.

Pleiades
    Participant

Helpunku...
    Wchodzę na mój profil, mam ponad 60 powiadomień.
    Nie można ich zaznaczyć całościowo i usunąć.
    Opcja "działania" w ogóle nie działa.
    Nie mam czasu na usuwanie każdej wiadomości osobno.
    Coś się da z tym zrobić?

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 378 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram