Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

To ciasteczka. Nie wiedzieć czemu czasami przeglądarki zapamiętują ciasteczka z ustawieniami sprzed zalogowania i ich nie nadpisują. Dotyczy wszystkich przeglądarek i wszystkich skryptów BB, więc nie jesteście sami, ja tak też czasami mam, ale z tym nie walczę. Zapamiętuję hasło i tylko CTRL-Enter i jestem zalogowany.Trzeba ręcznie ( w opcjach przeglądarki) skasować wszystkie trekowe ciasteczka. Skrypt forum nie pomoże - nie czyści wszystkiego. Po takiej kasacji autologowanie powinno działać. Albo po prostu odczekać trochę, ważność ciasteczek wygaśnie i zostaną nadpisane przez nowe - te właściwe.

Dobrze wiedzieć jak to działa.Dzięki.

Lo'Rel
    Uczestnik

Od kilku dni, nie za każdym razem, ale często, wywala mnie do strony głównej forum gdy chcę zamieścić posta. Dokładnie gdy klikam "dodaj odpowiedź". Posta nie ma, a ja ląduje na stronie gł. O co kaman? Znowu się przytrafiło...

Piotr
    Klucznik

Drodzy użytkownicy, czy ktoś jeszcze tego doświadczył?

Zuza
    Uczestnik

Kontrola antyfloodowa znowu daje czadu.Włączyła się przy pisaniu pierwszego posta i po cofnięciu dodała go z podwojoną treścią...

Pitmistrz
    Uczestnik

Witajcie.Trochę mnie nie było ale już jestem, niestety forum odmówiło posłuszeństwa.Mianowicie jak próbuje wejść do nie których tematów wyskakuje mi błąd kodowania strony.Posprawdzałem trochę i problem nie jest po mojej stronie dlatego liczę na jego szybkie rozwiązanie.Szczęśliwego nowego roku i małego kaca w 2011.

Piotr
    Klucznik

No to po kolei... ;)Jaką masz przeglądarkę?Które tematy powodują problem?Co dokładnie rozumiesz przez 'błąd kodowania strony'?I czy już sprawdzałeś pod inną przeglądarką, zalogowany i nie? Warto się upewnić, bo jednak jeśli to byłoby coś u nas, to raczej nie byłbyś pierwszy. Wyczyść też pamięć podręczną, cookies może... Wiesz, standardowa procedura w sytuacjach awaryjnych. 😉

OmegaOne
    Uczestnik

Tia... Bardzo precyzyjnie zgłoszony problem, tez liczę że się szybko rozwiąże.

fluor
    Klucznik

Spotkał mnie ten sam problem, m.in. w tym wątku. Wyświetla się komunikat przeglądarki (FF 3.6.13):

Dołączona grafika

Taki sam błąd wyskakuje na 2 różnych komputerach z 2 różnych IP. Wygląda też na to, że po wylogowaniu mogę bez problemów otworzyć wskazany wątek.

Zuza
    Uczestnik

Mam tą samą wersję przeglądarki, u mnie działa.

OmegaOne
    Uczestnik

Zuza: sprawdź proszę ten link http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=917&st=135

masz może włączone czy wyłączone pokazywanie sygnatur w postach?

fluor
    Klucznik

Wyłączyłem obrazki i sygnatury - wciąż błąd.

Zuza
    Uczestnik

ten link

Ten nie działa, komunikat jak u Fluora.

Melnikor
    Uczestnik

Z FF 3.6.13 podany link nie działa, za to IE 8 odpala bez problemu.

fluor
    Klucznik

Pod IE7 nie działa.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram