Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
Chyba nie ma wiele zagadek nad którymi wiele osóby by się długo zastanawiało ;).
Chyba nie ma wiele zagadek nad którymi wiele osóby by się długo zastanawiało ;).
He he bo Trekerzy to inteligentni ludzie, klingoni, andorianie, romulanie, borg, volkanie 😀 itp. 😉
Jako ze temat ostatnio coś stanął postanowilem rozruszać dyskusje. Nowym tematem naszych pogaduszek są TSS-owi Maqius zwani dalej partyzantami, jak myślicie czy kiedyś powrócą?
Ja chyba jak zawsze jestem w tyle z wiadomościami 😕 O co chodzi dokładnie z tymi Maquis??
Ja chyba jak zawsze jestem w tyle z wiadomościami 😕 O co chodzi dokładnie z tymi Maquis??
A... bo to mało kto słyszał... 😉
I nie Maquis (nie obrazajmy Maquis 😉 ) tylko klang-quis jak już, bo to "klangoni jedni" byli 😉
Partyzantów... było ich trzech, w każdym buntownicza krew... 😉
I jeśli nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o avatarki, podpisy, radosną tworczość forumowiczów albo wszystko na raz 😆
Hmmm... Ja proponowałbym tam nikogo nie obgadywać. Pogadajmy może o czymś przyjemnym np. o dziewczyn... ekhm... o star trek'u 😛
Hmmm... Ja proponowałbym tam nikogo nie obgadywać. Pogadajmy może o czymś przyjemnym np. o dziewczyn... ekhm... o star trek'u 😛
A dokładnie o które kobie... ekhm odcinki ci chodzi ❓ 😉
A dokładnie o które kobie... ekhm odcinki ci chodzi ❓ 😉
No wlasnie, mozna dokladniej? Ja jestem zainteresowana tematem. 😆
Vashar, gdzie sie podziewasz? Ktos musi rozbrajac dyskutantow. 😉
No wlasnie, mozna dokladniej? Ja jestem zainteresowana tematem. 😆
O trekkerkach ja mogę rozmawiać dopiero po północy, gdy "You Know Who With Romulańską Patelnią W Garści" pójdzie spać 😉
A dokładniej... co kto chciałby wiedzieć o owych trekkerkach? 😉 I o których? 😉
Z tego co wiem, jest ich troche... (wg badań moich ok. 10% społeczeństwa trekkerskiego...) nie sprawdzałem czy na forum TSS to się jakoś przekłada... Panowie Vidmo i T`Reker najwyrazniej chcieliby się podjąc tego naukowego zadania... 😉 ... ale... [buhahator mode on] ja jestem CSO i do tego starszym rangą wiec sie zajmę osobiście 😉
Vashar, gdzie sie podziewasz? Ktos musi rozbrajac dyskutantow. 😉
Ja jestem, jestem... tylko się rozmarzyyyłem patrząc na zdjęcia takiej jednej Romulanki 😉
/me idzie teraz polunatykować, i pogapić się na zachód marsa i księżyca... i może nieco do niego powyć 😉
[miejsce na donośne AAUUUUUUUU z romulańskim akcentem] 😉
Eh... 😉 Ja tylko zartowałem. Ja mam taki zwyczaj, ze jak sie gdzieś temat nie klei to wale tekst "pogadajmy o dziewczynach" i wtedy jakoś się rozkręca 😀 (jak teraz 😉 ). Ale o trekkerkach z chęcią bym pogadał (a raczej posłuchał...) bo nie wiem o tej "rasie" (nic obrazliwego z góry mówie!!) zbyt wiele...[Kurde... coś mi na łeb wali ostatnio... z góry sory za wszelkie moje głupie lub nie przemyślane teksty...]
Vashar, az mnie ciarki przeszly, jak przeczytalam to o patelni... Musisz miec bardzo ciekawe zycie... 😆 T'Reker, ja bardzo bym chciala sie dowiedziec, co trekerzy mysla o trekerkach (wlasciwie o dziewczynach w ogole). To wrecz niezglebiona tajemnica. 😉
Vashar, az mnie ciarki przeszly, jak przeczytalam to o patelni... Musisz miec bardzo ciekawe zycie... 😆
Wiesz... to o patelni to tylko taka mala rrrromulańska propaganda 😉
W rzeczywistości mam bardzo miłą, ciepłą i kochaną dziewczynę i ta patelnia ma wymiar głównie zalotny 😉
T'Reker, ja bardzo bym chciala sie dowiedziec, co trekerzy mysla o trekerkach (wlasciwie o dziewczynach w ogole). To wrecz niezglebiona tajemnica. 😉
Jaaaaa mógłbym nieco powiedzieć o trekkerkach 🙂
A nawet o trekkerskich parach.. bo jest ich troche w polskim trekerskim światku... 🙂
Wiesz... to o patelni to tylko taka mala rrrromulańska propaganda 😉
W rzeczywistości mam bardzo miłą, ciepłą i kochaną dziewczynę i ta patelnia ma wymiar głównie zalotny 😉
Rany, nastepny... O_o' No przeciez ja ciemna nie jestem. Dlaczego jak tylko zazartuje na taki temat, macie tendencje do posadzania mnie o cos, czego ja nie pisze? @_@
Rany, nastepny... O_o' No przeciez ja ciemna nie jestem. Dlaczego jak tylko zazartuje na taki temat, macie tendencje do posadzania mnie o cos, czego ja nie pisze? @_@
Opalenizna powakacyjna pewnie już zeszła, więc nie sądze byś była w jakikolwiek sposób "ciemna" 😉
Nie mam tendencji i nie posądzam 🙂