Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

https://twitter.com/CaptainGeko/status/268199294992007170

Btw, there is also another ship going live with season 7 besides the vesta bundle. Do you know what it is?

Huh...

LIBERTO
    Uczestnik

ambek? [z iskierką w oku ;-)]

Slawek
    Moderator

Ambassador nie miał startować razem z sezonem, tylko jakoś po. Inne plotki mówią, że będzie on związany z tym obiecywanym na trzecią rocznicę Feature Episode.No ale kto ich tam wie. Zobaczymy może za kilka godzin. Niemniej jednak nie oczekiwałbym szału, biorąc pod uwagę brak jakichkolwiek wcześniejszych przecieków. Może równie dobrze chodzić o Fleet Assault Cruiser Refit.

V'Las
    Uczestnik

Dla mnie Ambassador mógł być ciekawy na początku gry, ale teraz? Średnio kusząca perspektywa.

Slawek
    Moderator

It's not the Ambassador (Geko said it is coming though! Just not yet.), it's not in a Lockbox, it is a Fed ship, it's not available for purchase in the C-Store, but it's not free, and it is a special promotion.

Anonimowy
    Gość

romulanski, po odblokowanie t5 tej reputacji i ukonczeniu wszystkich misji na nowym romulusie (tj odblokowaniu wszystkich cut scenek tam wystepujacych), a nie darmowy bo bedzie potrzebny jakis modul tj przy statkach flotowych

Slawek
    Moderator
    LIBERTO
    Uczestnik

fajny stateczek ale prawie 10 ojro za niego to trochę szkoda dać. bo nie ukrywajmy reszta itemów z tej paczki to śmieci

MnICH
    Uczestnik

fajny stateczek ale prawie 10 ojro za niego to trochę szkoda dać.

10 ojro to dosc tanio jak na taka lajbe. 10 konsol, shield modifier na poziomie 1 (teraz jest niby zbugowany i ma zly przelicznik), orginalne stanowiska boff. Moim zdaniem dosc fajny statek.

LIBERTO
    Uczestnik

no przecież napisałem że fajny. ale te promocyjne 9,19 ojro to lekka przesada. ciekawe kto to kupi za pełną cenę

Slawek
    Moderator

Ci sami ludzie, którzy kupują inne okręty za Zen i to dużo drożej.

Warto dodać, że w US jest 10$, czyli równowartość raptem 1000 Zen. To mieszkańcy europy są jak zwykle przez Steam robieni w konia. Tak czy inaczej, dla osób, które dotychczas kupowały okręty za prawdziwe pieniądze jest to nie lada okazja.

Okręt sam w sobie bardzo fajny. Gdyby nie fakt, że szkoda mi 10€ za coś, za co normalnie grinduję w grze (dilith -> Zen), to bym i wziął. Zobaczę, może będzie -75% lub -80% kiedyś w jakimś winter czy summer sale, albo ktoś z US będzie skłonny wymienić jako gift.

Swoją drogą, podoba mi się sam pomysł, tj. Steam-runner. ;P

LIBERTO
    Uczestnik

mi właśnie brakowało tej klasy w grze. wprowadzili jakieś śmieszne zamienniki, a tego cacka brakowało. i fakt: ciekawa gra słów ;-D

Jamjumetley
    Uczestnik

Brzydal... :P...ale fajny był w Armadzie z potężnymi torpedami trikobaltowymi.

Melnikor
    Uczestnik

Może i brzydki, ale za to jak ładnie wybuchał w kilku odcinkach.

Anonimowy
    Gość

ciekawe co ta konsolka daje, na stowiki na razie cisza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram