Plotki i wycieki informacji

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,370 total)
  • Author
    Participant

Dzisiaj natknalem sie kilkukrotnie na statek klasy wells.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Tenze statek pojawial sie w seri voyager.

Jesli kogos interesuje, to "sfrapsowalem" krotki filmik z tymze statkiem: wells.mp4.

Ciekawe co Cryptic planuje zwiazanego z tym okretem. 🙂

Z szybkiego spojrzenia na officialne forum wynika, ze pojawienie sie tego statku moze byc bledem i tematy ze screenami i opisem jak sie na takowy natknac sa dosc szybko usuwane.

http://en.memory-alpha.org/wiki/Wells_class tutaj sa dodatkowe informacje.

FAB
    Participant

Przy jakiej okazji widziałeś ten statek? Ciekawa sprawa...

MnICH
    Participant

Wykonujac powtarzalne misje w Pi Canis KDF-em. Tam pojawiaja sie losowe statki federacji, mozliwe ze ten nowy zastepuje defianta, bo go nie widzialem w ani jednej z tych misji.

Ugand
    Participant

Wykonujac powtarzalne misje w Pi Canis KDF-em. Tam pojawiaja sie losowe statki federacji, mozliwe ze ten nowy zastepuje defianta, bo go nie widzialem w ani jednej z tych misji.

to ja muszę przyznać, że pomimo wykonywania tych misji dość często, jeszcze nigdy nie natknąłem się tam na cokolwiek, co by przypominało defianta... czy pojawiają się na innym stopniu trudności?

z innej beczki: na "normal", Wells stanowił około 40%-50% moich przeciwników

MnICH
    Participant

Chyba masz racje co do trudnosci (dawno tych mosji nei wykonywalem, heh), sam wczoraj robilem na normalu, a zwykle na advanced i chyba wtedy dopiero sie pojawiaja defianty.Ten nowy statek mozna tez wygenerowac w foundry w npc groups - fed squadron cruiser 01 oraz 02.

Slawek
    Moderator

Nie tylko Wells wyciekł przedwcześnie do gry - http://www.youtube.com/watch?v=_A8oWiRNjbc

VESTA!!!111oneoneone

A poważnie, przypuszczalnie Wells i Korath będą stanowić 1000 day veteran reward + jakaś rola w fabule nadchodzącego Season 7 (czyli z jednej strony materiał do zwykłej gry jako NPC, a z drugiej grywalne okręty dla weteranów - dwie pieczenie na jednym ogniu).

Anyway, VESTA!!!!1111one

Melnikor
    Participant

Ten Korath z pierwszą skórką wygląda trochę jakby Ferengi współpracowali przy projekcie.

LIBERTO
    Participant

szczerze to Wells mi lata- wogule mi się nie podoba ten statek, Korath natomiast jest całkiem ciekawy, pytanie w jaką kalsę go wrzucą. Vesta również wygląda interesująco, ale bardziej mnie interesuje jak go zaklasyfikują; podobo science a większy od asault crusera. mam nadzieję, podobnie chyba jak ty Sławku, że nie sprubują go wsadzić w krążowniki, musiałby wtedy chyba z odysseyem konkurować będąc jego nieco mniejszym odpowiednikiem

Slawek
    Moderator

Vesta ma być okrętem naukowym z możliwością ekwipowania Dual Cannons - to jest potwierdzone. Osobiście liczę, że efekt będzie tym samym podobny do klingońskiego Kar'Fi. Broń boże niech nie robią z tego n-tego krążownika.

LIBERTO
    Participant

uuuu.U to już wogole interesujące. duży okręt sci z działami-może być wymiatacz: pewno sporo hula ze względu na wielkość ( bo raczej im większy okret w sto to ma go więcej), zwrotność okrętów naukowych, bonus do aux + modyfikator do osłon i do tego rzeczone cannony. nie mogę się doczekać

FAB
    Participant

Patrząc na jego wielkość, to zwrotność będzie pewnie na poziomie innych cegieł... obym się mylił 🙂

LIBERTO
    Participant

wg mnie nawet najmniej zwrotny sci będzie zwrotniejszy od cruzera, więc jakiś zysk powinien w tym aspekcie być

V'Las
    Participant

Zapowiada się nieźle. Okręt naukowy do badań w wyjątkowo niebezpiecznych rejonach (skoro pozwolą na działa). Dla mnie nie musi być ultrazwrotny, byleby miał pełne bonusy naukowe (a nie tak symboliczne jak naukowa wersja Osdyssey'a) 🙄

Jamjumetley
    Participant

Na pytanie o następny lock box Stahl odpowiada:

Only "time" will tell what the next Lock Box is.... 🙂

Tyle, że Wells jest statkiem Federacyjnym. Z drugiej strony - czy w któryś odcinku (typu time travel), któregoś serialu, nie było powiedziane, że Klingoni przyłączyli się do Federacji?

LIBERTO
    Participant

coś mi sie kołaczę po glowie że w którymś odcinku była mowa że klingoni wstąpili do Federacji

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,370 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram