Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,306 do 1,320 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Daję w plotach, bo i krypcie chyba news się z tygodniowym wyprzedzeniem puścił - http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10073423-kelvin-admiral-uniform-giveaway

Przez przyszły weekend będą rozdawać Kelvin Timeline Admiral Uniform. W sumie fajnie, bo ten za Lobi jest bardzo ubogi, jak się okazało. A tu też ciekawa odznaka.

Slawek
    Moderator

Increased assignment cooldown on "Turn In Contraband" assignments from 4 hours to 20 hours.

swgs1994
    Uczestnik

Już na serio chcą ludzi zrazić do zarabiania dylitu, brakuje tylko, żeby zmniejszyli wszystkie nagrody i ilość rafinacji per dzień.

Slawek
    Moderator

Prędzej bym się spodziewał obcięcia dilithu otrzymywanego z misji admirality. Prawdę mówiąc myślę, że to tylko kwestia czasu.

domirex
    Uczestnik

Powiem tak cena dylitu spada do minimalnej wartości, co oznacza że jest za mało zena i za dużo dilka. Nowe świedzidełka nie pomagają w tym aspekcie. To teraz są dwa wyjścia, podnieść wartość dilka lub obniżyć zena. To drugie mało prawdopodobne więc raczej będą ograniczać źródła dilka, pod warunkiem że przejmują się tym co się dzieje na rynku.

I. Thorne
    Uczestnik

A wystarczy dac nowy budynek flotowy za kilka milionow dilitu i bedzie git.

snowman
    Uczestnik

Czyżby szykowała się jakaś nowa "kolejka" lub ground battlezone? A może nawet kolejna misja fabularna?

fGLkEbY.png

swgs1994
    Uczestnik

Czyżby szykowała się jakaś nowa "kolejka" lub ground battlezone? A może nawet kolejna misja fabularna?

Coś czuję, że będzie ona skierowana jedynie do nowych postaci, które zostały jeszcze w XXIII wieku. Szkoda, że zmarnowali potencjał dodatku.

snowman
    Uczestnik

Podobno niektórzy gracze STO otrzymali ostatnio od PWE mejla z kodem odblokowującym "a glorious ship", czyli T6 Ferengi Nagus Marauder. Warto chyba zatem sprawdzić skrzynkę pocztową... Wiele osób zastanawia się nad kryteriami wyboru szczęśliwców. Niestety nie zostały one ujawnione...

Źródło: massivelyop.com

FAB
    Uczestnik

Mam dostęp do jednego konta, do którego loguję się baaardzo rzadko. W każdym razie na skrzynkę tego konta dostałem jakieś pół roku temu kod na pozyskanie jakiegoś okrętu T6 (teraz już nie pamiętam jakiego). Pewnie w ten sposób chcą zachęcić ludzi, żeby wracali do gry/częściej się logowali.

Oczywiście to co mnie spotkało, nie musi mieć nic wspólnego z akcją, o której piszesz.

Jamjumetley
    Uczestnik

Wcześniej dawali już Galaxy T6 i chyba dostałem Defianta T6

domirex
    Uczestnik

A ja jeszcze nic nie dostałem smutna minka :(. Chyba za często się loguje.

Slawek
    Moderator
    domirex
    Uczestnik

Czyżby szykowali kwadrant Gamma? Może być ciekawie.

swgs1994
    Uczestnik

Raczej stawiam "na nową" frakcję w wojnie temporalnej, której akcja tym razem przeniesie się do wojny z Dominium. Pamiętajcie, że czas nie jest liniowy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,306 do 1,320 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram