Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,231 do 1,245 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

TOSowe okręty T6 będą mogły używać skórek niższych tierów. T6 Daedalus potwierdzony...

Eternal i Ouroboros natomiast będą okrętami dostępnymi dla wszystkich frakcji, nie tylko TOS/FED.

domirex
    Uczestnik

Enterprise T6, rok temu to był żart prima aprilisowy, a zaraz serio kapitan Kirk będzie masowo mordował Borg w okręcie przestarzałym o jakieś 100 lat. Jakim cudem Federacja staciła 40 okrętów jak wystarczył by jeden klassy Constytution do rozwalenia kostki. Dobra musiałem to zrzucić z wątroby bo mi leżało i dokuczało.

Slawek
    Moderator

T6 Constitution akurat jeszcze nie będzie. Chodzi o okręty T2-T5 i ich odpowiedniki T6.

domirex
    Uczestnik

Dobrze powiedziane JESCZE NIE, choć kto wie może niektórzy doczekają upragnionej mirandy T6 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Dochody musialy ostro spasc skoro daja ulubiencow Ameryki. Oni kochaja TOSa, a nie jak my, TNG i DS9.

Co do Borga to lepiej sprawdz ile okretow stracila Federacja w 2373 roku (film First Contact). A pojawil sie Pikus i zdjal go w 30 sekund...

domirex
    Uczestnik

Przychody spadły bo STO nie oferuje niczego nowego. Może jak by reaktywowali PvP to coś by odżyło.

Slawek
    Moderator

By nie odżyło. Wręcz przeciwnie. Przeciętny Kowalski otwierający Lockboxy i kupujący Zeny nie będzie się frustrował w grindzie PvP. I Cryptic doskonale zdaje sobie z tego sprawę.

A dodatek TOS jest związany z 50 rocznicą ST. Myślę, że może być on ciekawym rozwiązaniem, jeśli od strony epizodów/levelowania sensownie to będzie wyglądać. Na pewno ciekawiej, niż dodawanie innych niszowych frakcji, jak Cardassian, czy Dominium.

No i nie ukrywajmy, taki dodatek ma szanse przyciągnąć kolejnych świeżych graczy, których interesuje właśnie TOS.

Tom6ek
    Uczestnik

STO na konsole 

http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9956413-star-trek-online-coming-to-xbox-one-and-ps4

Jestem tylko ciekaw czy wszyscy będą na jednym serwerze

Odan
    Uczestnik

żeby tylko port na konsole nie wymusił na twórcach upraszczania mechaniki/ui na PC

swgs1994
    Uczestnik

żeby tylko port na konsole nie wymusił na twórcach upraszczania mechaniki/ui na PC

Na przykład w WoWie przy nowym dodatku znowu usuną kilkanaście skili u każdej z klas. Zapewne będzie tak samo w STO. Uproszczą grę do poziomu ST Legacy.

Slawek
    Moderator

In other news, przecieki potwierdzają T6 Constitution...

EDIT

Oraz "William Shatner Voice-Over"

Jamjumetley
    Uczestnik

To chyba już naprawdę kiepsko przędą...

snowman
    Uczestnik

Shatner użyczający głosu Kirkowi miałby stanowić przesłankę do stwierdzenia, że "cienko przędą"? Mnie się zdaje, że to raczej zaprzeczenie tej tezy 😛

I. Thorne
    Uczestnik

Pytanie brzmi: ile kosztuje glos Shatnera? Patrzac, ze gra w reklamach to raczej wielu milionow dolarow to on nie kosztuje....

Inna sprawa to jak ta gra, majaca tak stary silnik, bedzie wygladac na konsolach?

Tom6ek
    Uczestnik

Kilka screenów z AoY:

PVL4RlV.jpg

g3F8k4S.jpgDtuGOcY.pngGR1jnhE.pngKvtoFQe.png

Niestety dostęp na Tribble mają tylko osoby z subskrypcją Gold więc screeny nie są moje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,231 do 1,245 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram