Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,216 do 1,230 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Jak ktoś jest ciekaw, co będzie przedmiotem poniedziałkowego giveaway'a
    KaGN7vV.png

FAB
    Uczestnik

A co było pierwszym prezentem?

snowman
    Uczestnik

Pierwszym prezentem był doff.

ar98mrN.png

FAB
    Uczestnik

No to mnie ominęło...

Jamjumetley
    Uczestnik

Raczej ty ominąłeś 😉

FAB
    Uczestnik

Tak 🙂

glouver
    Uczestnik

No właśnie.. i jaki jest sens zakładać nowe konta lub inaczej - ... nowy gracz jest w czarnej dup....

Największa wada tej gry,

snowman
    Uczestnik

To wielka przesada. Gwarantuję Ci, że mógłbym założyć dziś nowe konto typu silver i w ciągu najwyżej 2 miesięcy uzyskać pełną zdolność bojową. 😀 Te darmówki w gruncie rzeczy znaczą niewiele, właściwie nic.

glouver
    Uczestnik

To wielka przesada. Gwarantuję Ci, że mógłbym założyć dziś nowe konto typu silver i w ciągu najwyżej 2 miesięcy uzyskać pełną zdolność bojową. 😀 Te darmówki w gruncie rzeczy znaczą niewiele, właściwie nic.

Specyfika tej gry polega na tym, że gra sie w nią, nie dla osiągnięć,, ale dla jej zawartości.

Zakładając dziś nowe konto, będzie ono bardzo ubogie.

To mam na myśli..

snowman
    Uczestnik

A ja powtarzam, że najpóźniej po 2 miesiącach będę dysponował tym samym (lub bardzo zbliżonym) sprzętem, którego aktualnie używam na swojej najlepszej postaci. A gram już od kilku lat. W tym czasie będę również w stanie kompleksowo rozwinąć system doff. Jedyne czego by mi brakowało to duży wybór okrętów.  Znaaaacznie więcej czasu należałoby również poświęcić na rozwój craftingu, ale ten w gruncie rzeczy nie jest tak istotny... Można bez niego żyć.

snowman
    Uczestnik

Pod tym linkiem można zapoznać się z matematyczną formułą opisującą obrażenia zadawane przez wiązki. Formułę za pośrednictwem twittera udostępnił Borticus.

glouver
    Uczestnik

A ja powtarzam, że najpóźniej po 2 miesiącach będę dysponował tym samym (lub bardzo zbliżonym) sprzętem, którego aktualnie używam na swojej najlepszej postaci. A gram już od kilku lat. W tym czasie będę również w stanie kompleksowo rozwinąć system doff. Jedyne czego by mi brakowało to duży wybór okrętów.  Znaaaacznie więcej czasu należałoby również poświęcić na rozwój craftingu, ale ten w gruncie rzeczy nie jest tak istotny... Można bez niego żyć.

To powiedz mi jak moge odzyskac gifty za delta recriut od npc ktory stoi w np. w fed kolo skill trainer.. 

Jak mogę odzyskać statki z eventow i konsole ktorych juz nie ma..

Jak mogę odzyskać boffy z fabułek,, ktorych juz nie ma..

STO sie wyludnia.. coraz mniej sprzetu/rzeczy w exch.. a jeśli jest to za przesadna kwotę..

Chyba już dawno nie grałeś nową postacią. Wiele rzeczy już nie ma i chętnie bym zobaczył ten eksperyment ale na nowym koncie od zera i nie maksować gear tylko zdobyć jak najwięcej zawartości gry w postaci statkow.. boff.. konsol...itp..

domirex
    Uczestnik

Co jakiś czas powtarzają się stare nagrody (prócz okrętów bo po co ci obelisk carrier jak masz lepszego w lobi). W givaway już się road iland powtórzył więc jest szansa że inne też. Ogólnie nie ma co płakać i brać co dają anie beczeć bo nie ma okrętu który jest starszy niż twój udział w tej grze.

Slawek
    Moderator

Upcoming Starships
    Temporal Dreadnaught Cruiser [T6]
    4 Fore, 4 Aft Weapons 3 Science Consoles 4 Engineering Consoles 4 Tactical Consoles 1 Hanger Bay

Temporal Raider [T6]
    4 Fore, 2 Aft Weapons 3 Science Consoles 3 Engineering Consoles 4 Tactical Consoles

Temporal Vesta [T6]
    3 Fore, 3 Aft Weapons 5 Science Consoles 3 Engineering Consoles 3 Tacitcs Consoles 1 Hanger Bay

Temporal Operative Spec.:
    Data for Boff Stations (Commander Engineering / Temporal Ops - for Example)
    Universal Kit Modules:
    Micro Chroniton Torpedo Spread
    Bio-Harmonic Emitter
    Anti-Time Entanglement Field
    Causal Entanglement
    Chronometric Diffusion
    Chronoplasty
    Degeneration
    Entropic Contagion
    Paradox Bomb
    Reality Tear
    Recursive Affliction
    Spread Decay
    Tachyonic Conversion
    Temporal Narcosis
    Uncertainty Burst

Misc:
    Temporal Agents Recruit Event

http://imgur.com/a/Y9I2k

Slawek
    Moderator
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,216 do 1,230 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram