Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Dyskusje ogólne › Plotki i wycieki informacji
Jak ktoś jest ciekaw, co będzie przedmiotem poniedziałkowego giveaway'a
Raczej ty ominąłeś 😉
No właśnie.. i jaki jest sens zakładać nowe konta lub inaczej - ... nowy gracz jest w czarnej dup....
Największa wada tej gry,
To wielka przesada. Gwarantuję Ci, że mógłbym założyć dziś nowe konto typu silver i w ciągu najwyżej 2 miesięcy uzyskać pełną zdolność bojową. 😀 Te darmówki w gruncie rzeczy znaczą niewiele, właściwie nic.
To wielka przesada. Gwarantuję Ci, że mógłbym założyć dziś nowe konto typu silver i w ciągu najwyżej 2 miesięcy uzyskać pełną zdolność bojową. 😀 Te darmówki w gruncie rzeczy znaczą niewiele, właściwie nic.
Specyfika tej gry polega na tym, że gra sie w nią, nie dla osiągnięć,, ale dla jej zawartości.
Zakładając dziś nowe konto, będzie ono bardzo ubogie.
To mam na myśli..
A ja powtarzam, że najpóźniej po 2 miesiącach będę dysponował tym samym (lub bardzo zbliżonym) sprzętem, którego aktualnie używam na swojej najlepszej postaci. A gram już od kilku lat. W tym czasie będę również w stanie kompleksowo rozwinąć system doff. Jedyne czego by mi brakowało to duży wybór okrętów. Znaaaacznie więcej czasu należałoby również poświęcić na rozwój craftingu, ale ten w gruncie rzeczy nie jest tak istotny... Można bez niego żyć.
Pod tym linkiem można zapoznać się z matematyczną formułą opisującą obrażenia zadawane przez wiązki. Formułę za pośrednictwem twittera udostępnił Borticus.
A ja powtarzam, że najpóźniej po 2 miesiącach będę dysponował tym samym (lub bardzo zbliżonym) sprzętem, którego aktualnie używam na swojej najlepszej postaci. A gram już od kilku lat. W tym czasie będę również w stanie kompleksowo rozwinąć system doff. Jedyne czego by mi brakowało to duży wybór okrętów. Znaaaacznie więcej czasu należałoby również poświęcić na rozwój craftingu, ale ten w gruncie rzeczy nie jest tak istotny... Można bez niego żyć.
To powiedz mi jak moge odzyskac gifty za delta recriut od npc ktory stoi w np. w fed kolo skill trainer..
Jak mogę odzyskać statki z eventow i konsole ktorych juz nie ma..
Jak mogę odzyskać boffy z fabułek,, ktorych juz nie ma..
STO sie wyludnia.. coraz mniej sprzetu/rzeczy w exch.. a jeśli jest to za przesadna kwotę..
Chyba już dawno nie grałeś nową postacią. Wiele rzeczy już nie ma i chętnie bym zobaczył ten eksperyment ale na nowym koncie od zera i nie maksować gear tylko zdobyć jak najwięcej zawartości gry w postaci statkow.. boff.. konsol...itp..
Co jakiś czas powtarzają się stare nagrody (prócz okrętów bo po co ci obelisk carrier jak masz lepszego w lobi). W givaway już się road iland powtórzył więc jest szansa że inne też. Ogólnie nie ma co płakać i brać co dają anie beczeć bo nie ma okrętu który jest starszy niż twój udział w tej grze.
Upcoming Starships
Temporal Dreadnaught Cruiser [T6]
4 Fore, 4 Aft Weapons 3 Science Consoles 4 Engineering Consoles 4 Tactical Consoles 1 Hanger Bay
Temporal Raider [T6]
4 Fore, 2 Aft Weapons 3 Science Consoles 3 Engineering Consoles 4 Tactical Consoles
Temporal Vesta [T6]
3 Fore, 3 Aft Weapons 5 Science Consoles 3 Engineering Consoles 3 Tacitcs Consoles 1 Hanger Bay
Temporal Operative Spec.:
Data for Boff Stations (Commander Engineering / Temporal Ops - for Example)
Universal Kit Modules:
Micro Chroniton Torpedo Spread
Bio-Harmonic Emitter
Anti-Time Entanglement Field
Causal Entanglement
Chronometric Diffusion
Chronoplasty
Degeneration
Entropic Contagion
Paradox Bomb
Reality Tear
Recursive Affliction