Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,036 do 1,050 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Tak jak to było zawsze - możesz dobierać części tylko tych okrętów, które zakupiłeś.

FAB
    Uczestnik

Subwarp Sheath

After reaching level 5 in the Icarus, Klavek or Jaeih class Pilot ship’s starship mastery, you will unlock the Subwarp Sheath starship trait. While this trait is slotted, you will gain armor penetration with all weapons (amount based on your speed).

Powyższy trait dostępny z Icarusa, Klaveka lub Jaeiha wygląda ciekawie, natomiast nie wiadomo tylko jak prędkość przekłada się na penetrację, więc może dużo warty nie będzie.

snowman
    Uczestnik

Hmm... patch o wielkości 1098MB... może kolejny epizod dziś udostępnią...

domirex
    Uczestnik

Jak tam Pilot Ships? Bawicie się tymi klawiszami? Tak na poważnie te funkcje są warte zachodu oraz czy szykują coś na koniec Delta rekrutów?

Slawek
    Moderator

Elachi Sheshar Dreadnought - Command Variant

*Previous Intelligence Variant still available

Misc.

Weapon: Grand Nagus Staff

Tom6ek
    Uczestnik

no i jednak kupiłem powiem tak:

-konsole 7/10 (fajnie spowalniają i ściągają przeciwników w jednym miejscu)

-specjalizacja 8/10 (jest kilka ciekawych umiejętności jak wabiki na miny i torpedy czy umiejętność która powoduje że statek można obracać we wszystkie strony bez zmiany kierunku lotu)

-DPS 6/10 ( ale to prawdopodobnie przez mój build i to że mało latam eskortami )

-nowe funkcje latania 10/10 😀  (można robić ciekawe manewry a czas ładownia to około 6 sekund + całkiem fajnie zrobiona animacja)

niestety ma słabe osłony i trochę bolą tylko dwa sloty na broń z tyłu no ale nie można mieć wszystkiego

ogólnie dałbym 8/10

Ugand
    Uczestnik

Jak tam Pilot Ships? Bawicie się tymi klawiszami? Tak na poważnie te funkcje są warte zachodu oraz czy szykują coś na koniec Delta rekrutów?

zabawa jest absolutnie przednia, walka w kosmosie nie bawiła mnie tak... od naprawdę, naprawdę dawna. konsola Macross Missile Massacre (Microprojectile Barrage) dostaje ode mnie 11/10 za sam fakt istnienia. jedyna rzecz, której mogę się czepiać, to niekanoniczny wygląd nowych statków

Slawek
    Moderator

Klingoński na upartego przypomina jakieś pokraki z M7, czy M+.

Jakieś szczegóły co do efektywności traitów?

I jak się manewruje w tych lagach? 😉

Ugand
    Uczestnik

jakieś pokraki z M7, czy M+.

rWaV2Ta.jpg

1. efektywność trait-ów (za wyjątkiem Subwarp Sheath - maksymalnie +15% Armor Pen przy ponoć 75 impulsowej) zdaje się być symboliczna

2. lagi przyszły, lagi odejdą. a okręty zabawę oferują przednią

Slawek
    Moderator

IMO ta mechanika powinna być w jakimś stopniu cechą charakterystyczną wszystkich eskortowców, tak jak krążowniki mają Cruiser Commands, czy naukowe Sensor Analysis i deflektor. Urozmaiciłoby to całą grę, a nie tylko jednego bundla i (przypuszczalnie) garstkę przyszłych okrętów boxowych/lobi.

A dla promów/myśliwców, to już obowiązkowo powinni to dodać, żeby urozmaicić zabawę.

Melnikor
    Uczestnik

Pamiętaj że Cruiser Commands też były dostępne na początku tylko dla jednego okrętu jako test (tak samo flankowanie raiderów) więc jest szansa że pozostałe eskorty też to dostaną.

Slawek
    Moderator

Z tym, że wtedy od początku było mówione, iż są to "okręty testowe", a ficzer będzie dodany dla całej klasy "wkrótce(tm)". Tak było z Dysonami (Secondary Deflector), Avengerem (Cruiser Commands), czy Breen Raiderem (Flanking). I mimo tego, że gdzieś tam przebąkiwali o dodaniu podobnego ficzera dla eskort, to póki co nie było wzmianki, jakoby właśnie manewry miały trafić na wszystkie eskorty. I zakładam, że nie trafią, bo lepiej sprzedać nowe bundle, niż aktualizować starocie...

domirex
    Uczestnik

Ja tak zmienię temat. Wiadomo czy i kiedy Iconian marki dodadzą do eventowych paczek trochę Q zostawił po zabawie i nie wiem czy czekać, czy rozpakować i na dilka marki wydać?

Odan
    Uczestnik

za miesiąc lub dwa, jak wiekszość skończy już tier5 i będą już tylko służyć jako źródło dilitu to moooże wtedy:)

Ugand
    Uczestnik

za miesiąc lub dwa, jak wiekszość skończy już tier5 i będą już tylko służyć jako źródło dilitu to moooże wtedy:)

czyli w okolicach wakacji na Risie 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,036 do 1,050 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram