Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,021 do 1,035 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Ugand
    Uczestnik

nie jestem jakoś szczególnie emocjonalnie związany z kryptą, nie mniej jednak mają racje. te całe zachęcanie do latania po galaktyce i szukanie fajnych zadań to de facto latanie po galaktyce i szukanie trefnych zadań... gdyż te z zakresu 12-20h o cały rząd wielkości odbiegają wynikiem od pozostałych. od siebie jedynie dodam, że od początku zadania te wyglądały mi na niedopatrzenie.

co do kwestii "absurdalnie wysokich wymagań SP do specjalizacji": nie jest to dla mnie niedogodnością, więc nie będę się wypowiadał.

EDIT: borticus wypowiedział się o tym nawet dość rzeczowo:

When you see a string of numbers laid out as:

10, 9, 8, 7, 6, 5, 40, 3, 2, 1

... you don't presume it's correct.

snowman
    Uczestnik

Kolejny przeciek z Twittera. Tym razem w roli głębokiego gardła wystąpił The One and OnlyAl(mighty?) "Geko" Rivera. 😛

9TKuK6H.jpg

Spekulacje czas zacząć. Pamiętajmy jednak, że kostki Borg nikomu już nie imponują. 😀

Slawek
    Moderator

>Geko

*Ziew*

Pewno konsola/zdolność okrętów dla Pilotów, o której wszyscy zapomną po dwóch tygodniach.

EDIT:

ZOMGWOWCOOLAWESOMEGAMECHANGERIMMUNEEVERYWHERE

Ziew.

Tom6ek
    Uczestnik

ehhh no tak 6000 Zen

I. Thorne
    Uczestnik

Dlugie ziewanie.

To sa jakies nowe statki? A po co mi one? Co? Nowe, lepsze statystyki? Nowa konsola? Nowe umiejetnosci? A po co mi one?

Niestety jestem zazenowany poziomem sezonu 10, tak samo zreszta jak 9. Delta byla calkiem spoko, ale teraz pora na nowy konkurs. Kogo bedziemy bic w sezonie 11? Jakas nowa rase? A moze kanoniczna?

domirex
    Uczestnik

Ja jeszcze okrętów Intel nie obadałem a tu już 3 specjalna umiejętność. Dajcie umiejętności T5U i nie jako specjalne tylko zwykłe skille dostępne dla wszystkich okrętów i na każdym stanowisku.

Slawek
    Moderator

No co, nie chcecie wydać 10,000 Zen na kolejny pakiet okrętów, którymi polatacie przez miesiąc w totalnych lagach, póki nie wypuszczą kolejnego "super hiper cudownego" T6?

MnICH
    Uczestnik

@Exploit z zaduza iloscia expa z doff misji.

To ja teraz jestem ciekaw kiedy krypta usunie exploit dajacy wyraznie za duze ilosc dylitu z niektorych misji doff -- czesc daje az 50 zamist 5, a wysylanie kolonistow badz zsylka wiezniow daja az 500! Przecie to niedorzeczne by jedna misja dawala az tyle dilithium, to musi byc exploit!

@Nowe okrety.

Pamietam jak kiedys duzo osob narzekalo, ze za malo okretow jest. ;p

V'Las
    Uczestnik

A mnie się nie chce grać, bo gra dla gracza bawiącego się nią kilka razy w tygodniu (i nie grindującego milionów dilitu i ec) staje się po prostu zbyt trudna. Misje PvE nawet na najniższym poziomie trudności dłużą się w nieskończoność, te na wyższym często kończą się porażką mimo wielu podejść w najróżniejszych konfiguracjach. Do tego właściwie martwe floty na najwyższym poziomie (wszystko już zostało tam zbudowane i nie ma czego robić)... Prawdę mówiąc dla mnie gra sprzed reputacji, z itemami wypadającymi w borgowych misjach PvE pozwalającymi na zakupy na DS9 bardziej zachęcała do powrotów.

Duda
    Uczestnik

A mnie się nie chce grać, bo gra dla gracza bawiącego się nią kilka razy w tygodniu (i nie grindującego milionów dilitu i ec) staje się po prostu zbyt trudna. Misje PvE nawet na najniższym poziomie trudności dłużą się w nieskończoność, te na wyższym często kończą się porażką mimo wielu podejść w najróżniejszych konfiguracjach. Do tego właściwie martwe floty na najwyższym poziomie (wszystko już zostało tam zbudowane i nie ma czego robić)... Prawdę mówiąc dla mnie gra sprzed reputacji, z itemami wypadającymi w borgowych misjach PvE pozwalającymi na zakupy na DS9 bardziej zachęcała do powrotów.

Muszę się niestety z tobą zgodzić w tej kwestii. 

domirex
    Uczestnik

Mnie irytuje że już 3 Specjalizacja do okrętów. Ba żeby skorzystać z nich musisz mieć T6 w odpowiedniej specjalizacji. Tyle tylko że taktykiem nie chcę latać krążownikiem by mieć Skille Comand lub Inżynierem nie mam zamiaru grać eskortą by mieć skile  pilota. Jedynie Inteligen dobrze zrobili (wszystkie klasy okrętów do wyboru).

snowman
    Uczestnik

A mnie się nie chce grać, bo gra dla gracza bawiącego się nią kilka razy w tygodniu (i nie grindującego milionów dilitu i ec) staje się po prostu zbyt trudna. Misje PvE nawet na najniższym poziomie trudności dłużą się w nieskończoność, te na wyższym często kończą się porażką mimo wielu podejść w najróżniejszych konfiguracjach.

Jeżeli misje PvE są nawet na najniższym poziomie trudności zbyt wymagające to coś robisz niewłaściwie. Świeża postać, wyposażona jedynie w zdobyczne przedmioty może naprawdę bez większego trudu przejść przez wszystkie epizody fabularne.

V'Las
    Uczestnik

Jeżeli misje PvE są nawet na najniższym poziomie trudności zbyt wymagające to coś robisz niewłaściwie. Świeża postać, wyposażona jedynie w zdobyczne przedmioty może naprawdę bez większego trudu przejść przez wszystkie epizody fabularne.

Z epizodami fabularnymi sobie radzę, moje zastrzeżenie dotyczy PvE, zwłaszcza nowych misji z 9 i 10 sezonu. Być może jako grupa robimy coś źle, ale np. zniszczenie kosmicznego bossa na koniec obrony Kronosa trwa z 15-30 min nawet na najniższym poziomie. Nie wiem, może potrzeba tu jakiejś specyficznej taktyki?

Melnikor
    Uczestnik

15-30 minut? To stanowczo robicie coś źle, a najpewniej macie totalnie źle skonfigurowane okręty, i nie mówię tu o jakości i poziomach przedmiotów tylko o tym jak wzajemnie na siebie działają. Dowolnym okrętem na zielonych mk XI można wyciągnąć ~7k DPS a to wystarczy do zrobienia każdej kolejki PvE na Normal i większości na Advance.

Tom6ek
    Uczestnik

Wie ktoś jak będzie ze zmianami wyglądu tych statków?

Czy kupując jeden będzie można zmienić wygląd na inny ?

bo widze duużo możliwości ale nie mam zamiaru wydawać 6000 ZEN

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,021 do 1,035 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram