Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 946 do 960 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • bdzigost
    Uczestnik

Jedyna znana potęga, która do tej pory nie występuje w STO, to Sheliak. Jest na tyle enigmatyczna, że w zasadzie można z nią wszystko zrobić.

domirex
    Uczestnik

I o Dominium trochę ucichło. Breen też tak na boku a kardasia to od dawna jakiś zaścianek galaktyki. Trzeba by było rozruszać trochę tą część galaktyki bo potencjał tam jest.

snowman
    Uczestnik

Hmm... o Voth zapomniałem. Ich także można by nazwać uneasy allies.

snowman
    Uczestnik

Podobno na Tribblu pojawiła się nowa, standardowa zdolność naukowa dostępna boffom - Destabilizing Resonance Beam.

Dołączona grafika

snowman
    Uczestnik

PWE CEO Robert Xiao wygłosił ostatnio ciekawe oświadczenie. To a propos ostatnich plotek traktujących o zwolnieniach, które dotknęły Cryptic Studios.

In view of US subsidiary's recent performance and near-term business outlook that are below our expectations, we recognized acquisition-related impairments in this quarter, said CEO Robert Xiao in a statement. However, we are still confident in the long-term prospects of our US subsidiary given its strong R&D and operational capabilities as well as promising pipeline.

Źródło: GamePolitics

I. Thorne
    Uczestnik

Patrzac na historie opisywana w historyjka tym nielatwym sprzymierzencem bedzie Sela i resztki Imperium Romulanskiego.

Slawek
    Moderator

Nowa skórka Negh'vara na Tribblu - http://i.imgur.com/63hEhok.jpg

domirex
    Uczestnik

Przyjemny dla oka. Chyba się skuszę.

Slawek
    Moderator
    snowman
    Uczestnik

LaughingTrendy udostępniła dodatkowe zdjęcia.

6dc62adbc5bca01ad3f1d5e8e0fabdf414278341

f3dc4bad60221ebe6ffac21b82f7901014278334

00d478073b09fe358404299cabe15c7814278324

Jamjumetley
    Uczestnik

Klingoński chyba ładniejszy niż oryginalny Negh'Var. Oj kusi Cryptic trójpakiem.

domirex
    Uczestnik

Miałem wydać dilka na delta pack ale Galaxy kusi. Tylko szkoda że odzwyczaiłem się od typowych krążowników(Avenger to najlepiej wydany dilk ever). Teraz szukam nowej zabawki i akurat t6 Galaxy. Można na niego włożyć skurkę orginalnego Galaxy? Bo wtedy dla mnie paczka to będzie must to have.

bdzigost
    Uczestnik

Powiem więcej, nowa skórka jest fantastyczna 🙂 Teraz Galaxy wygląda po prostu obłędnie 🙂 Nie mogę się doczekać, kiedy zmodernizują skórkę Galaxy-X 😀 Natomiast sam statek taki sobie. Cieszy lt.cmd. tac, ale trochę brakuje 4 konsoli taktycznej. W wersji flotowej będzie 5 eng. Ale to w końcu Galaxy, więc narzekać nie można 😉

Slawek
    Moderator

Szkoda, że tego samego nie mogę powiedziec o D'deri, którego nowa skórka wygląda pokracznie. Skończyło się na tym, że kupiłem flotowy T6, wrzuciłem na niego oryginalny model D'deri, a w praktyce mam po prostu dostęp do Lt.Uni zamiast Ens.Uni i trochę lepsze statystyki względem FT5U. Obiektywnie patrząc okręt jest mocno w tyle za Command Cruiserami, niestety.

Negh w sumie też rozczarowuje - design aż się prosi, by wrzucić na niego działka, ale raptem Lt.Cmdr. Tac i Ens.Uni nieszczególine na to pozwalają. Ewentualnie DBB można rozważyć, bo przynajmniej zwrotność jest znośna.

domirex
    Uczestnik

Są tańsze więc można to trochę zrozumieć

Wyświetlanie 15 wpisów - od 946 do 960 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram