Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 931 do 945 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Zdolności specjalizacji Pilot - http://sto-forum.perfectworld.com/showpost.php?p=22867431&postcount=73

I ze stałego źródła:
    http://vocaroo.com/i/s1LmX7M5b3ow

T6 Exploration Cruiser and Negh'Var(!)

Iconian Reputation

Featured Epsiode Reward: Romulan Imperial Set (The Sela Set)

Romulan Imperial Tech Upgrade

Fajnie, że będą T6 Galaxy i T6 Negh'Var, ale gdzie mój T6 D'deridex ja się pytam!?

Jamjumetley
    Uczestnik

Jak da się na tym nowym krążowniku ustawić wygląd Galaxy, to skubańcy mnie mają 😀

Sylwetka następcy Negh'Var wygląda dość ciekawie.

Ugand
    Uczestnik

Jak da się na tym nowym krążowniku ustawić wygląd Galaxy, to skubańcy mnie mają 😀

Sylwetka następcy Negh'Var wygląda dość ciekawie.

osobiście nie sądzę, że to są Galaxy i Negh'Var. goście z tej całej IQ floty mają dostęp do tekstur i ich nazw, a to czasami ma różną ilość spokrewnienia z ostatecznym efektem. pisałem o tym w innym miejscu: sylwetka jest niepokojąco podobna do szkiców klasy Excalibur

Dołączona grafika

bdzigost
    Uczestnik

Ugand, nie zapeszaj, że to szkaradztwo w końcu przedostało się na seryjnej produkcji 😉 Ledwo skończyłem się męczyć w stoczni, żeby Command BC wyglądał jak jakiś krążownik floty. Chociaż jeśli będzie można mu zmenić wygląd na Galaxy, to poziom zwyrodnienia tego konceptu nie ma zneczenia 😀

Slawek
    Moderator

Nie sądzę, żeby Cryptic wykorzystał nazwę i nie dał możliwości użycia poprzednich skórek. Pewnie będzie podobnie jak w przypadku Intrepida, który w wersji T6 też nijak przypomina swój pierwowzór, ale był kompatybilny ze wszelkimi dotychczasowymi skinami.

domirex
    Uczestnik

Też na to liczę. Lubię kanoniczne okręty.

bdzigost
    Uczestnik

Więc ciekawe z czym toto będzie w pakiecie i dlaczego będzie kosztowało 12k zen? 🙂

domirex
    Uczestnik

Jaka szansa że będzie w paczce Galaxy.

Ugand
    Uczestnik

taka sama jak na to, że po Twoich pytaniach będzie właściwy znak interpunkcyjny

a teraz z zupełnie innej beczki: nowy okręt, Xindi-Primate Ateleth Drednought Cruiser t6

Dołączona grafika

bdzigost
    Uczestnik

Jest już jedna paczka Galaxy, razem z mostkiem, więc raczej ten scenariusz jest mało prawdopodobny.

A Xindi-Primate Ateleth Dreadnought Cruiser na pewno będzie w nowych boxach 🙂

domirex
    Uczestnik

taka sama jak na to, że po Twoich pytaniach będzie właściwy znak interpunkcyjny

I po co ta złośliwość. Nie każdy jest tak idealny jak ty.

Slawek
    Moderator

A Xindi-Primate Ateleth Dreadnought Cruiser na pewno będzie w nowych boxach 🙂

Jeśli masz na myśli boxy z doffami, lub R&D, to na pewno. Na dodatek do starych lock boxów bym nie liczył.

bdzigost
    Uczestnik

Raczej miałem na myśli Iconian Lockbox, które z pewnością w S10 się pojawi 🙂

Slawek
    Moderator

Raczej ciężko, żeby z lockboxa Iconian wypadały okręty Xindi. 😉 A już na pewno nie na poziomie T6.

snowman
    Uczestnik

A skąd ta pewność? Być może Xindi to właśnie Ikonianie tylko świetnie się do tej pory maskowali? 😀  No dobra, dość żartów. 😛  Mnie tam znacznie bardziej ciekawi kim są tajemniczy uneasy allies. Może Breen albo Founders i Jem'Hadar, a może Tholianie lub ktoś zupełnie nowy, bo chyba nie Xindi? A może Vaadwaur lub inna z cywilizacji dotąd podległych w ten czy inny sposób Ikonianom? 😛  Znane są już w tej materii jakieś przecieki?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 931 do 945 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram