Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

A był sens gonić za poprzednim?

snowman
    Uczestnik

Ja zapytam inaczej, prowokacyjnie. Czyż można było oprzeć się chęci pogoni? 🙂

Ugand
    Uczestnik

Ja zapytam inaczej, prowokacyjnie. Czyż można było oprzeć się chęci pogoni? 🙂

można było, bez problemu

jednakże ten nowy jest czymś, do czego mogę powzdychać

snowman
    Uczestnik

Pytanie było natury "filozoficznej", to i odpowiedzi można się różnych spodziewać, chyba...

snowman
    Uczestnik

Poniżej enigmatyczny fragment najnowszych Release Notes:

• Added a 5 Year Anniversary Perk for taking part in the scanning for Omega Particles mission.
    • This will retroactively apply for all players who participated since this event is now over.

Ciekaw jestem tej dodatkowej "nagrody". Oby się nie okazało, że to kolejne accolade. BTW, było jakieś acco za skanowanie molekuł Omega?

Ugand
    Uczestnik

Ciekaw jestem tej dodatkowej "nagrody". Oby się nie okazało, że to kolejne accolade. BTW, było jakieś acco za skanowanie molekuł Omega?

1. nie mam teraz możliwości aktualizacji tribble i wejścia tam, ale przypuszczam, że będzie to coś podobnego do "Well Traveled", tyle że z opcją +2% na dodatkowe cząstki przy skanowaniu klasycznych anomalii ;p
    2. nie, nie było żadnego

snowman
    Uczestnik

...albo tribble, który poczochrany nagrodzi gracza jedną losową (oczywiście białą) częścią molekuły Omega. 😛

snowman
    Uczestnik

Kolejny aktor użyczy swojego głosu jednej z postaci STO. Tym razem będzie to Liam McIntyre znany z serialu "Spartakus: Krew i Piach".

Dołączona grafika

bdzigost
    Uczestnik

zgadzam się w zupełności, ta krypa wygląda fenomenalnie. obecny Ship Designer jest świetny w projektowaniu/remodelowaniu okrętów

A ja całkowicie się nie zgadzam. Ten nowy bug ship, poza zmienionym dziobem, to trochę inaczej pokolorowany stary model. Czyli inaczej mówiąc, udało im się za bardzo nie spie... popsuć oryginalnego modelu. To, co zrobili z command battlecruisers woła o pomstę do nieba. Po wielu próbach w stoczni udało mi się zrobić coś, co chociaż nawiązuje kształtem do krążowników federacji. Klingońskie klocki lego pozostawię bez komentarza. Następca Intrepida też jakiś nijkaki jest (dziwne gondole, reszta jakoś ujdzie), to samo z inteligentnym naukowym statkiem fed. Koncepty command i intelligence były świetne, wersje ostateczne - tragiczne (no, może poza fed krążownikiem int., który po dokładnym przyjżeniu mu się, nawet zaczął mi się podobać, wygląda dosyć drapieżnie, oczywiśnie w standarowej szarej kolorystyce).

Za to z niecierpliwością czekam na nową mapę. Mam nadzieję, że w przyszłości połączą sektory Alfa i Beta w jeden i dodadzą więcej Imprerium Klingońskiego oraz Federacji. Może dodadzą także inne brakujące potęgi, jak Sheliak (może jako nowy antagonista?)

Ps. Mam nadzieję, że macie wolny slot postaci 🙂

http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9080423-delta-recruitment

snowman
    Uczestnik

Wolny slot postaci nie będzie potrzebny. Cryptic zapewnia darmowy slot dla każdego konta na tę okoliczność. BTW, wygląda na to, że nowy sezon wystartuje 21 maja lub niedługo później.

bdzigost
    Uczestnik

Wolny slot postaci nie będzie potrzebny. Cryptic zapewnia darmowy slot dla każdego konta na tę okoliczność. BTW, wygląda na to, że nowy sezon wystartuje 21 maja lub niedługo później.

Faktycznie 🙂 Nie doczytałem.

A nowego sezonu i nowej mapy z pewnością wielu nie może się już doczekać. I jeśli plotki się potwierdzą, wreszcie będziemy walczyć z Iconianami.

I. Thorne
    Uczestnik

A mowione bylo, ze z kolejnymi slugami Ikonian - Heraldami, ktorzy beda zapowiadac ich przytbycie z Mglawicy Andromedy. A ze gracze nie moge sie doczekac to sami sie rtam udamy by im przylozyc.

Slawek
    Moderator

Masowe zwolnienia w PWE. Ze STO na pewno wylecieli Matt Miller (?) i Cpt. Smirk. Nie wiadomo, czy ktoś jeszcze.

bdzigost
    Uczestnik

Bez przyczyn zwolnienia, trudno cokolwiek wyrokować. Ale jeśli wylatuje jeden z lead designerów, to coś zdecydowanie jest na rzeczy (przeważnie na gorsze).

Slawek
    Moderator

Łącznie z samego tylko Cryptic (STO, Neverwinter, Champions) wyleciało 18 osób - http://massivelyop.net/2015/03/17/cryptic-layoffs-alone-totaled-18-people/

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram