Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 811 do 825 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Na Boga! Wysluchali moich modlow. Natychmiast to kupie, uwielbiam latac statkami Elachi.

Slawek
    Moderator

"Upiększony" model Sarr Theln na Winter Event - http://imgur.com/a/KSd0b

Bez osłon Dysona chyba się nie obejdzie, mimo wszystko...

Ugand
    Uczestnik

Bez osłon Dysona chyba się nie obejdzie, mimo wszystko...

zdecydowanie kwestia gustu. okręty Breen mają swoją niepowtarzalną urodę, a ten wygląda w moim odczuciu wybornie, podoba mi się nawet bardziej od kanonicznego Chel Grett

domirex
    Uczestnik

Ja nie rozumiem dlaczego okręty breen mają tak dziwne "ramiona". Każda imna i wygląda jak by miała odpaść.

Ugand
    Uczestnik

Ja nie rozumiem dlaczego okręty breen mają tak dziwne "ramiona". Każda imna i wygląda jak by miała odpaść.

za memory-alpha.org http://en.memory-alpha.org/wiki/Breen_warship . w skrócie: projektant chciał uchwycić w nich jak najwięcej "T", gdyż jego ówczesna narzeczona miała na imię Tara.

Uchi
    Uczestnik

Wiadomo jakiej klasy będzie? Carrier, cruiser, dreadnought?

Slawek
    Moderator

Carrier.

Z poprzedniej strony:

Dołączona grafika

I można założyć, że oprócz myśliwców będzie można używać także fregat, gdyż znalazły się w niedawnej rozpisce Geko odnośnie petów graczy.

Wracając do wyglądu, design sam w sobie mi się podoba, ale tekstura poszycia już nieszczególnie, stąd wzmianka o osłonach Dysona. Kadłuby Breen w STO wyglądają imo po prostu brzydko. Brudno i metalicznie.

Tak czy inaczej, plus taki, że będzie trzeci starship mastery trait dla KDF i ROM... Dla FED pewnie i tak to różnicy nie zrobi.

Jamjumetley
    Uczestnik

Skoro Cryptic wymyślił sobie, że każdy okręt T6 dostaje swój trait, to ich psim obowiązkiem jest dostarczenie graczom KDF i Rom nowych zabawek. Niestety okręty uniwersalne to raczej jedyny sposób aby frakcje te cokolwiek dostały.

snowman
    Uczestnik

No ciekawe czy to faktycznie będzie okręt T6. Niby napisali co napisali, ale jakoś trudno uwierzyć... Tak "za darmo"? Oby tylko nie wpadli na jakiś nierozsądny pomysł, by utrudnić zbieranie pamiątkowych fotek Q.

A okręty Breen wyglądają dziwacznie bez względu na rodzaj poszycia:) Ten brak symetrii jest niepokojący;P

Slawek
    Moderator

Na pewno będzie T6.

domirex
    Uczestnik

Mam tylko nadzieję że zostanie 1000 fotek do uzbierania.

Slawek
    Moderator

Wygląda na to, że Sarr Theln nie będzie wyglądał tak jak dotychczas...

Dołączona grafika

snowman
    Uczestnik

W ostatnim wywiadzie udzielonym podcastowi "Priority One" Al Rivera stwierdził, że podczas tegorocznego "Winter Event" prawdopodobnie niedostępne będą poprzednie okręty (Chel Grett Warship oraz Plesh Brek Heavy Raider). Oczywiście gracze, którzy rozpoczęli projekt dotyczący któregokolwiek z wymienionych okrętów będą mogli go dokończyć.

Cryptic zamierza również zwiększyć efektywność uzbrojenia okrętowego MK XIV. Zmiany te mają dotyczyć także już istniejącego uzbrojenia, czyli będą działać wstecz.

Poniżej link do wspomnianego odcinka "Priority One".

http://priorityonepodcast.com/po200/

I. Thorne
    Uczestnik

I zaraz sie z tej decyzji wycofaja, bo na forum zacznie sie burda.

Ja tez gram od ponad roku i mimo, ze na poprzedni evencie zebralem 1500 fotek to nie stac mnie na raidera (kupilem krazownik). Czuje sie ta decyzja pokrzywdzony. I zapewne wielu innych graczy tez.

Melnikor
    Uczestnik

A jak ktoś wypuszcza produkt w specjalnej edycji limitowanej i go nie zdążysz kupić to też się czujesz pokrzywdzonym przez producenta?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 811 do 825 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram