Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Dyskusje ogólne › Plotki i wycieki informacji
Meh. Okazuje się, że te wersje Elite to nic innego jak dotychczasowe wersje misji, podczas gdy Normal, to ich wersja "nerfed".
Cóż, przynajmniej misje te są teraz warte robienia, szczególnie, że dodali dilith jako nagrody.
480 dilithium to dość marna zachęta. Misje powinny być rotacyjnie. Co tydzień dać po 2 misję do danej reputacji (1 space i 1 graund) i gracze latali by wszystkie misje.
Wcześniej nie miałeś ani dilithium, ani paczki z szansą na very rare R&D. A same misje lubię dla urozmaicenia, co by nie latać w kółko oklepanego ISE. Szkoda tylko, że wczoraj ponad 5min na trzech kanałach szukałem chętnych, którzy by się na Transdimensional Tactics wybrali - misję, którą ukończyć można w 3min...
Star Trek Online: Delta Rising
Premiera jesienią (październik).
Eksploracja Delta Quadrant (duh), dużo gatunków z Voyagera (Talaxianie, Ocampa etc.). Content głównie fabularny, ale też misje z pve queue.
Level cap zwiększony do 60 (Fleet Admiral/Dahar Master). Levelowanie ma zająć więcej czasu niż dotychczas. Poziom trudności także w górę rzekomo.
Itemy Mk XIV (power creep ho!)
Nowy "advancement system", nowe skille, "infinite advancement".
Okręty Tier 6 (sic!), nowa klasa okrętu, nowy typ/klasa boffa.
Wnętrze Voyagera, poprawiony model Intrepida.
Gatunki z Voyagera, sojusznicze i wrogie. Okręty (Lock Boxy zapewne).
Nowe grywalne okręty (pewnie T6) - Wymienili eskortę i krążownik FED, Warbird ROM i Raptor KDF, ale ma być więcej.
Dotychczasowe okręty ma się dać "ulepszyć", ale nie wszystkie i nie do tego samego poziomu co T6. Geko wyraźnie unikał odpowiedzi, więc można założyć, że będą naciskać na sprzedaż T6. Z drugiej strony twierdzą, że nic co już posiadamy nie stanie się bezużyteczne.
Powrót Tima Russa jako Tuvok. Debiut kilku kolejnych aktorów z serialu, na początek Garret Wang jako Harry Kim.
Pierwszy content na Tribblu w tym miesiącu.
Szczegółowe informacje w ponad 40 dev blogach.
Wow! A nie mówiłem że okręty wywalą w kosmos oraz broń (mam nadzieję że mk XIV będzie flotowy bo craft jest o kant d***)
Tier 6 FED Cruiser (lawl)

Tier 6 KDF Raptor

Tier 6 ROM Warbird

Trochę taki świecący jest ten krążownik.
Ile to będzie kosztować 3 k zena może 3,5 k.
No i cały zestaw 10 k pewnie.
Nie uzbierasz 10k ZENow? To nie jest wcale wygorowana cena...
Ale pwoiem tak, jesli te zapowiedzi zostana spelnione to odszczekam swoje slowa, ze nic przez ostatni rok nie robili. Najbardziej mnie interesuje co bedzie w delcie, czy zrobia dwa obszary kolo Solanae i Jelonal sfer? Ocampa, Kazoni i podobni powinni byc z Jenolan, a przy Solanae mozna dac tluczacych sie Voth z Borgiem. Moze wreszcie dolozy sie Borgowi w nowych misjach,m a nie tylko ise, is, ise...
Jeśli chodzi o mnie to uzbieranie 2,5 k zena to problem. Nie mam czasu wchodzić codziennie i na tyle długo by robić na każdej postaci limit (na 2 to mój max). Nie załapałem się na farmę z fundry i te zeny zbieram od roku. Jeszcze żaden okręt nie kupiłem za zeny z dilka tylko dałem kasę. Wiem że sobie można farmę porobić ale nie mam na to czasu również EC idzie mi jak krew z nosa. Więc w moim przypadku 10 k to nie osiągalny cel w logicznym czasie.
Chociaż planem jak uzbierać parę milinów EC na fioletowe doofy dla klingonów nie pogardzę.
Juz chyba pisalem, nie musisz miec na poczatku fioletowych. Kup zielonych i juz farma leci. Kolonisci to 100-150k ec co 28 godzin. Nie musisz grac dlugo, tylko po prostu staraj sie wchodzic codziennie i zbierac kontrabande oraz ja wymieniac.
...
odnośnie tych "propozycji": raptor jak raptor może być, warbird całkiem fajny- lubię cryptowe wariacje na temat okrętów Rom., natomiast FED cruz to koopa wg mnie- wogóle nie trzyma sie standardów treka ( wiem wiem jestem z tych najgorszych maniaków trekkies ;-P) i niejak się ma w trzymaniu linii do ent j
Poczekaj, aż zobaczysz Eskortę T6 FED. Nie mam screena, ale tyle co wyłapałem oglądając stream live, to wyglądało to jak latający spodek. Jak jeszcze brzydsza wersja Dervish.
Serio dlaczego nie pójdą w defianta i sorvengin lub mantę. Avenger jeszcze w miarę ale to cudo. Bez komentarza.