Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Tellarytki i Pakledki...Just sayin'

Ugand
    Uczestnik

Tellarytki i Pakledki...

Just sayin'

ale na szczęście nikt nimi nie gra 😎

snowman
    Uczestnik

Koty nie lepsze... a kostiumy są okropne również w damskiej wersji. Spojrzysz na taką Caitiankę w bikini i koszmary murowane.

Ugand
    Uczestnik

Koty nie lepsze... a kostiumy są okropne również w damskiej wersji. Spojrzysz na taką Caitiankę w bikini i koszmary murowane.

właściwie, to kosmiczne koty dostały swój serial... będący de facto jednym wielkim odcinkiem plażowym

Slawek
    Moderator

Obawiam się, że dla niemałej ilości osób będzie zupełnie odwrotnie... http://en.wikipedia.org/wiki/Furry_fandom

Nie zdziwię się także, jeśli znajdą się gracze, którzy celowo zrobią nową postać tylko, żeby biegać Tellarytką w bikini...

I właśnie dlatego mam nadzieje, ze stroje nie wyjdą poza Risę w jakiejkolwiek postaci.

Ugand
    Uczestnik

biegać Tellarytką w bikini...

jestem ciekaw, jak się gra w masce spawalniczej tudzież z wyłączonym monitorem 😎

ewentualnie

Dołączona grafika

Slawek
    Moderator

Z innej beczki, niektórzy pewnie zauważyli, że po starcie S9 pojawiła się w logu informacja o otrzymaniu zniżki na konto za zakup Risian Corvette. Podobno zdobycie okrętu na jednej postaci powoduje, że na pozostałych na koncie kosztuje on tylko 40 pereł (czyli jedno daily).Niemniej jednak na chwilę obecną projekt jest zbugowany i ludzie, którzy mieli wypełnioną jego część nie mogą teraz go ukończyć, mimo, że wyświetla im 40/40.Tak czy inaczej, jeśli to prawda, to muszę uznać to za ogromny plus dla Krypty jeśli chodzi o ograniczenie grindu. Nie mam nic przeciwko zrobieniu eventowej dniówki na jednej postaci, ale na X altach to zawsze była katorga. Jeśli w tym roku będę mógł w ten sposób zdobyć nowy okręt na całym koncie grając tylko jedną postacią, to będę bardzo zadowolony.

snowman
    Uczestnik

... a że mam ogromny zapas fotek, pereł i qmendations na każdej z postaci to właściwie przez kilka sezonów okręty eventowe będą praktycznie za darmo 😆 Oby to była prawda.

domirex
    Uczestnik

Nie obraził bym się na fedzie zrobiłem breen warshipa i na tyle mi się spodobał że wrzucił bym go na KDF ale nie chcę kolejne 25 dni poświęcić na jego grindowanie

Slawek
    Moderator

Z kalendarza na Tribblu zniknął FE re-run planowany wcześniej na następny tydzień.

Z ESD natomiast zniknęła Vesta, którą zastąpiło... to...

FAB
    Uczestnik
    Slawek
    Moderator

Raczej chciałem zwrócić uwagę, jak to paskudztwo zastąpiło przyzwoicie wyglądający okręt. Mało tego, nawet Vesty nie przenieśli w inne miejsce - po prostu usunęli.

domirex
    Uczestnik

Nie będzie najpiękniejszym okrętem na mojej liście ale nie jest aż tak brzydki. Może gdyby bardziej Arrmitag przypominał. Powiem że o gustach się nie dyskusuje.

FAB
    Uczestnik

Masz Sławek rację, statek okropny, co z resztą wpisuje się w ciąg projektów Krypty.@ domirex, jeśli o gustach się nie dyskutuje, to o czym dyskutować?

Jamjumetley
    Uczestnik

Mi się właśnie podoba bardziej od dotychczasowych wariantów. Smuci fakt, że z każdym nowym okrętem (nawet c-store'owym) poprzednie maszynki schodzą na drug plan. Nawet jak dostaną upgrade (Galaxy), to jest on funta kłaków niewart.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram