Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 616 do 630 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • snowman
    Uczestnik

Mnie znacznie bardziej ciekawi pewien frachtowiec (Tuffli), który po długim okresie nieobecności znów zaczął wypadać ze starych Reinforcements Duty Officer Packs dołączonych do Undine Lock Boxes. "Okres życia" pudełka to przynajmniej 3 miesiące. W tym czasie (zwłaszcza biorąc pod uwagę dużą popularność nowych pudełkowych okrętów) ceny Tuffli na Exchange powinny dramatycznie zadołować. Już teraz schodzą poniżej 60 milionów EC. Kupiłbym kilka sztuk, wygodniej byłoby skakać po galaktyce.

Melnikor
    Uczestnik

A ten obrazek skąd?

LIBERTO
    Uczestnik

faktycznie ten z misji dość podobny, ale jednak nie tak ekstrawagancki jak koncept- który nawiasem mówiąc bardzo mnie się podoba: taki trekowy ale inny od reszty 😉

Slawek
    Moderator

A ten obrazek skąd?

Wczesny koncept STO. Jedna z nielicznych grafik pokazanych publice, a co za tym idzie najprawdopodobniej solidny photoshop.

Cryptic miał dostęp do kilku modeli Perpetual, ale większość z nich poszła robić za wraki okrętów.

LIBERTO
    Uczestnik

a szkoda bo gdyby były równie ciekawe jak ten to mielibyśmy o wiele bardziej interesującą flotę

Melnikor
    Uczestnik

Nie dla mnie, ten okręt wygląda jakby zapomnieli dobudować główny kadłub i wypuścili go za wcześnie ze stoczni doklejając na prędko gondole do "szyi" spodka.

domirex
    Uczestnik

Lepiej wyglądałby gdyby tą "szyję" wyprostowali na wysokość mniej więcej spodka.

LIBERTO
    Uczestnik

a wg mnie właśnie ze względu na tę "szyję" ten model jest tak ciekawy ;-P to nie kolejna replika entka: spodek -szyja -maszynownia -gondole warp

swgs1994
    Uczestnik

Znalazłem jeszcze różne wariancje tej klasy okrętu (Excalibur):

Dołączona grafika

Slawek
    Moderator
    Melnikor
    Uczestnik

Mam nadzieję że będą one ograniczone tylko do Risy i nie będzie ich można założyć na innych social hub'ach.

Slawek
    Moderator

Tak też być powinno jeśli wierzyć dotychczasowym źródłom oraz samemu Cryptic, który jeszcze rok temu stanowczo był przeciwny ludziom biegającym w bikini po ESD. Wspomnieli o jedynym wyjątku w postaci orionek i że chcą, by tak też zostało.Pytanie, jak to będzie działać od strony technicznej oraz czy ludzie nie znajdą sposobu, by to obejść...

snowman
    Uczestnik

Te kostiumy wyglądają paskudnie. Nie włożyłbym czegoś takiego nawet, gdyby mi dylitem płacili ❗

domirex
    Uczestnik

Ja by je włożył gdyby rozdawali za nie zrafinowany dill

Ugand
    Uczestnik

cóż, zawsze można grać żeńskim awatarem, płeć nie ma najmniejszego wpływu na statystyki. i faktycznie męskie kąpielówki faktycznie są... nijakie, ale mnie to kompletnie nie dotyczy muahhahahahah :>

PS http://i.imgur.com/gt7sMlC.jpg

Wyświetlanie 15 wpisów - od 616 do 630 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram