Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Z tribbla:

Dołączona grafika

EDIT:

Jeśli ktoś ma zachowane zdjęcia z zeszłego roku:

Dołączona grafika

EDIT2:

Dołączona grafika

Jamjumetley
    Uczestnik

@Slawek: Fajne kurtencje! Zawsze mi się podobały. Ciekaw jestem jednak co to za nową mechanikę dla raiderów chcą wprowadzić.

Slawek
    Moderator

Rzekomo w wywiadzie z Geko było coś na temat wprowadzenia systemu flankowania dla Raiderów.Co do kurtek, to sam zwątpiłem gdzie to trafi. W newsie nie ma nic mowy o kurtkach WoK, a jedynie wzmianka o nowych kolorach tych zeszłorocznych. Może faktycznie trafi to do C-Store albo Lobi Store.

Slawek
    Moderator

Nowe klingońskie paskudztwo będące niczym innym jak copy-paste Avengera, przynajmniej na razie.

Dołączona grafika

Cryptic już usuwa z forum wszelkie wpisy na temat okrętu, bo im podgląd za wcześnie do gry wyciekł. 😀

Jamjumetley
    Uczestnik

Tak jak wczoraj na czacie rozmawialiśmy - wydaje mi się, że okręt dużo traci przez flotowy skin. Z drugiej strony jest (jak Slawek powiedział) banalny. Taka krzyżówka Negh'vara i Peghqu'.I tak podoba mi się bardziej niż Avenger a statystyki też ma na razie trochę lepsze (załoga, cloak). Niestety Klingoni nie dostaną świeżego, ładnie zaprojektowanego okrętu. Kamarag, mimo że niezły jeżeli chodzi o estetykę, też był efektem połączenia K'tingi i Vor'cha (choć z drugiej strony świetnie wpisał się jako ewolucja jednego w drugi).

Slawek
    Moderator

Tu wcale lepiej nie wygląda... http://images-cdn.perfectworld.com/www/pic...86356442867.jpg

Captain Logan, wróć!

FAB
    Uczestnik

Darowanemu "statku" nie zagląda się w sloty.

Jamjumetley
    Uczestnik

Tu wcale lepiej nie wygląda... http://images-cdn.perfectworld.com/www/pic...86356442867.jpg

No, niestety. Chyba już te okropne, flotowe kolory są lepsze...

Tak jak jeszcze wczoraj byłem pewien że kupię, teraz nie jestem wcale pewien.

Slawek
    Moderator

Jak ktoś jeszcze nie widział, na Tribblu pojawiła się część zmian tego rzekomego Season 8,5 - http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...amp;postcount=1

Dużo nerfów (Biochemist doff RIP) i trochę zmian w systemie + przemodelowane misje fabularne FED z Klingon Front. Nie sprawdzałem czy zmiany kosmetyczne, czy coś więcej, ale podobno cele misji są zależne od profesji itp.

A z innych przecieków: 17-21 stycznia trwać będzie Dyson Mark Event. Wg opisu kalendarza gracze dostaną 2x więcej Dyson Marków z odpowiednich misji oraz trochę więcej dilithium.

Diensdale
    Uczestnik

Nieźle promują Dysona. I tak godzina biegania po ground battlezone daje dzienny zapad rudy dil.

Odan
    Uczestnik

fajne zmiany w kitach np. combat support zamiast hypo, shield charge i power cell, wypluwa bufy jakie można znaleźć na dyson battleground (+50%hp/shield/dmg/resistance +20%speed)

FAB
    Uczestnik

Daniel Stahl ustąpił/został odsunięty z roli producenta STO. Podobno ma zająć się jakimś nowym/wypasionym projektem w Krypcie. Ciekawe jak to wpłynie na grę.

swgs1994
    Uczestnik

Trzy słowa: I co teraz?

Melnikor
    Uczestnik

Nijak nie wpłynie, nowym "kierownikiem" został (znowu) D'Angelo. Jego poprzednie kierownictwo nic nie zmieniło. Będzie tak i teraz, bo prawdopodobnie tak jak poprzednio jest tylko "zastępstwem" na czas aż Sthal (znowu) wróci do STO.

Slawek
    Moderator

Warto także wziąć pod uwagę, że niewiele oni tak naprawdę mają do powiedzenia w kwestii samej zawartości gry - to Geko przede wszystkim pociąga za sznurki, wyznacza priorytety i decyduje o kierunku rozwoju samej gry.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram