Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Nie bardzo rozumiem. Jaka szansa? Te złoże o którym mowa już jest w grze odkąd pojawiła się kopalnia i nic z tym raczej Cryptic nie zrobi. Zresztą, im nie zależy na tym, żeby gracze zdobywali za dużo dilithium.

EDIT:

http://images-cdn.perfectworld.com/www/pic...78490354140.jpg

To coś rzekomo ma mieć Quad Plasma Cannons.

Jamjumetley
    Uczestnik

Nawet ładne to, ale eskortowiec? Daliby naukowy...

Slawek
    Moderator

A myślisz o czym były pierwsze komentarze na oficjalnym forum, kiedy zobaczyli nazwę "Tactical Warbird"? 🙂

EDIT:

Guramba wannabe z n-tym już bonusem dmg do plazmy...

Darmowy wariant T4 - http://i.imgur.com/uzGonRJ.jpg

Refit T4 - http://i.imgur.com/xZQIb1G.jpg

Retrofit T5 - http://i.imgur.com/FXIyDLu.jpg

Konsola i set bonus - http://i.imgur.com/9xkp3Gd.jpg

Damc
    Uczestnik

Cholera, kto wymyśla nazwy dla nich ostatnimi czasy? Bo nazwy typu "Tryb Anihilacji" i "Niewysłowiona Energia" brzmią jak robota sześciolatka...Zauważyliście coś jeszcze ciekawszego?Jak się poprzestawia litery w:Ar'kifto wyjdzie Kar'fi, lol.

Doro
    Uczestnik

Guramba wannabe z n-tym już bonusem dmg do plazmy...

Bo romulanie to znani kradzieje 😉

A mnie marzy się wypasiony krazownik bez mozliwosci zapiecia canonow, z dopałem dla beamow nastepca Galora ( na ktorego mnie jakos nie stac nigdy 😀 ). Wiem ze nikt nie zmusza mnie do zakladania canonow..ale mimo wszystko..

Brak mi powoli sunacych pancernych kolosow i beamow w mroku pustki, teraz kazdy chce szybko, szybki dps, szybki resp, szybki loot i dalej szybciej

LIBERTO
    Uczestnik

w pełni cię popieram. fajnie jakby dorzucili jakieś ciekawe krążki. ale pewno zaraz odezwali by się maruderzy "że znowu, że następne"

Slawek
    Moderator

w pełni cię popieram. fajnie jakby dorzucili jakieś ciekawe krążki. ale pewno zaraz odezwali by się maruderzy "że znowu, że następne"

"Maruderzy", powiadasz...?

Teraz to już nawet ciężko klasyfikować te okręty, kiedy co drugi stateczek ma uniwersalne stanowiska boffów czy inne dziwadła. Niemniej jednak 3/4 nowości jest nastawione na ofensywę i jeśli cokolwiek bym chciał żeby się zmieniło, to właśnie to. Głównie eskorty, destroyery, czy inne dreadnoughty. Gracze proszą o jakiś nowy science, a tu kolejny eskortowiec. A problem nawet nie tkwi w tym, że okręty nastawione na ofensywę, co raczej, że cała gra taka jest, a tanki czy healerzy wcale nie są niezbędni nawet w misjach drużynowych innych niż PvP. Ba, w wielu przypadkach stanowią piąte koło u wozu...

Następny będzie lotniskowiec za ten cały nowy Featured Episode, co ma się pojawić w najbliższym czasie. Tych też coś ostatnio nie brakuje.

LIBERTO
    Uczestnik

oj najmocniej przepraszam, użyłem niewłaściwego słowa. chodziło o marudy- jak ty ;-Pale masz rację, nawet jak wprowadzają jakieś inne jednostki niż eskorty czy destroyery to są one nawet nie tyle co ukierunkowane w ofensywe co zbudowane dla maksymalizacji obrażeń, vide cannony na battlecruizerach czy duze ilości konsoli tac. czekam kiedy wymyślą coś ciekawego w dziedzinie krążowników, ale nie kolejną kupę pokroju wariantu galaxy (wg mnie to stacja kosmiczna z napędem warp, włącznie z wersją X). w kwestii sci też od czasu bojowych vest nie było w zasadzie nic nowego, a polatal bym pewnie jakimś ciekawym, wytrzymałym okretem sci- nebula troche nudnawa jest 😉

Silver Phoenix
    Uczestnik

A ja jestem ciekaw, czy kiedykolwiek Cryptic odważy się wypuścić jakiś okręt z uniwersalnymi wszystkimi stanowiskami BOFF.Byłoby to dość...Ciekawe 🙂

Slawek
    Moderator

Taki jak BoPy/Raidery? ;>

Silver Phoenix
    Uczestnik

Taki troszkę... Mocniejszy...;)

Damc
    Uczestnik

Podobno na tribblu w opisie fregat fer'jai i stalkerów pojawiła się wzmianka o (odpowienio) Fleet Kar'fi Battle Carrier i Fleet Caitian Atrox Carrier. Nic oficjalnie narazie nie wiadomo, ale może w końcu coś ciekawego dodadzą dla nieromków...

Slawek
    Moderator

Niby fajnie, ale z drugiej strony najwyższy czas. Jeszcze poproszę D'Kyra, Maraudera i Gurambe.

Szkoda, że Cryptic odciął dostęp do Tribbla osobom bez Golda. Kompletnie bez sensu, moim zdaniem, bo skoro nie chcieli żeby pchali im się tam teraz wszyscy masowo, to mogli jak poprzednio wybrać określone osoby do testów. Zamiast tego mamy abonentów z dostępem, którzy zerkną tam głównie z ciekawości, oraz graczy, którzy chętnie by przetestowali najnowsze zmiany, a którzy nie mogą tego zrobić, bo przeszli dawno na Silver.

EDIT:

We will be bringing down the Redshirt server for maintenance to apply a new update: ST.31.20130803a.39

General

Lobi is now bind on account!

Lobi can now be traded between all characters on an existing account through the account bank.

Lobi cannot be traded to other players or placed on the exchange.

This change will work on all existing lobi you?re already collected as well as all future earned lobi.

LIBERTO
    Uczestnik

no w końcu poszli po rozum do głowy z tym lobi. ale lepiej późno niż wcale 😉

Doro
    Uczestnik

No w końcu !

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram