Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Rdzenie. Dużo różnych możliwości. Znów działka inżynieryjna. Dobrze

Raczej taktyczna. Jedyne okręty które tak na prawdę zyskają na wprowadzeniu rdzeni to eskortowce z taktykami za sterem. Krążowniki z inżynierami oraz okręty naukowe (lub takie z lt.cmdr sci) i tak mogą już w zasadzie latać na wymaksowanej energii (wszystko na 125) przez prawie cały czas. I to nawet bez DOFFów.

Generalnie PvP staje się powoli coraz mniej grywalne i coraz trudniej znaleźć jakiś "balans". Jeszcze przed reputacjami była lista przedmiotów nieile widzianych których spora część PvPlayerów nie używała. Z traitami to w zasadzie niemożliwe, a teraz jeszcze rdzenie które nie są tak "przepakowane", żeby trafić na listę, ale dają nawiększe bonusy klasie okrętów która powinna raczej dostać nerfa.

Nawet PvE w którymś momencie stanie się "zbyt prosty" i zbyt szybki z kolejnymi buffami do eskortowców, a pozostałe okręty będą spychane coraz bardziej na boczny tor.

Albo Craptic wcześniej czy później coś z tym zrobi, albo nawet hamburgerowcy uznają, że ta gra jest jednak za prosta. Ile można grać tylko dla Star Treka?

LIBERTO
    Uczestnik

hamerykany mają uznać coś za zbyt proste? chyba sobie żartujesz? oni to by chcieli zeby statki same latały a cuby padały od jednego strzału.ja np ostanio "nową" postacią ze słabo skonfigurowanym okrętem, podobnie mój team, dostaliśmy straszne bęcki na ise i był niezly fun ;-)aż miło było się przelogować i odgryźć borgowi 😉 wg mnie bez wyzwania nie ma zabawy. ale u amerykańców takie rzeczy raczej nie przejdą. oni chcą coraz więcej ułatwiaczy, a jako że to główny target crypty to w tę stronę będą szli niestety

Slawek
    Moderator

Hamerykanie to, hamburgery tamto, a na rodzimych chatach tylko na ISE i farmy by latali... Bo "na HSE dostaje się w tyłek", bo "groundy są za trudne", "na PvP tylko żuczki" itp. itd.Ach ta hipokryzja. 🙂

LIBERTO
    Uczestnik

o wypraszam sobie! ostatnio zrobiliśmy udany rajd na terradome VA i było świetnie, stf jak robię to na ogół wszystkie, chyba że mało czasu. hive tylko odpuszczam raczej bo właśnie zbyt czasochłonny jest. co do groundów- coż nie chodzę bo faktycznie ciężko team zebrać a trzeba je najpierw przećwiczyć, bo zrobić a zrobić dobrze to wielka rożnica. tak więc proszę mnie nie szuladkować ;-P

Slawek
    Moderator

Ale szufladkować innych na podstawie stereotypu, to już jest ok? ;)EOT.

LIBERTO
    Uczestnik

tu-sze! (czy jak to się pisze) i tu mnie masz, troszkę zbyt uogólniłem 😉 ale faktem niepodważalnym jest że większość targetu producentów gier znajduje się w USA, a jak wyglądają współczesne gry każdy interesujacy się tematem wie. gry są sa coraz bardziej "samogrające się" a stare np mmo ( patrz WoW) są coraz bardziej upraszczane. to samo niestety mozna zaobserwować w STO i nic na to nie poradzimy, my tutaj w naszym małym, polskim zaścianku ;-(

Ugand
    Uczestnik

a to co podaleś dotyczy tylko tego capacitora? bo z tego co wiem to item był tylko nagrodą kiedyś i nie da się go zdobyć teraz. a z takimi bonusami daje to kolosalną przewagę nad innymi

i tak właśnie powinno prezentować się RMC! 😎 na pewno się nie da go już zdobyć?

LIBERTO
    Uczestnik

hmmmm. kurczę, dzięki ugand. temat do przemyślenia. chyba sobie to zamówię, zwłaszcza że cena nie jest zbyt wygórowana

Slawek
    Moderator

Wygląda na to, że KDF dostaną niektóre misje Federacji - http://oi47.tinypic.com/zl2nuf.jpg

Melnikor
    Uczestnik

Dołączona grafika

Romulański Singularity Core i jego nowy dodatkowy pasek energii który ma levelować wraz z graczem.

Slawek
    Moderator

A w tle nowy brzydki statek 😛

Silver Phoenix
    Uczestnik

Interfejs kojarzy mi się z Wing Commanderem III...

Melnikor
    Uczestnik

Koniec z wysysaniem 200k dili na upiększacze Flotowych Baz (przynajmniej na razie) pozostają tylko projekty dla Ambasad.

Melnikor
    Uczestnik

Flotowe Carrier pety kosztują 100K Fleet credits i 45K dilithium, a to ich staty:

Dołączona grafika

Slawek
    Moderator

W sumie bez szału. Jedynie Runabouty wyglądają ciekawie. Bardziej jestem ciekaw hangarów po stronie KDF. Inna sprawa, że jeszcze trochę potrwa ich zdobycie. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram