Plotki i wycieki informacji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 1,370 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • LIBERTO
    Uczestnik

jeśli o pokazanie ci fajnej grafiki chodziło to ok. ja tylko zapytałem. wystarczyło dorzucić opis, np: "tapetka dla chętnych" czy cuś i wszystko byłoby jasne. myślałem że coś wycieło i stąd moje "zapytowanie się" było- parafrazując pewien kabaret 😉

Silver Phoenix
    Uczestnik

Zadyskutujecie temat na śmierć, jak rany ;)Obrazek doskonale podsumowuje nasz stan wiedzy na temat przyszłości STO. Trochę się domyślamy, trochę zgadujemy - ale tak naprawdę nadal wszystko spowijają cienie. Nawet, jeśli zaczynają przybierać kształt romulańskich okrętów 🙂 Nie wiemy przecież, w jakim kontekście się materializują...Just sit tight 🙂

Melnikor
    Uczestnik

Odliczanie uległo zmianie (podpis i screen)

Slawek
    Moderator

Ktoś w Cryptic chyba niedawno skończył kampanię Wings of Liberty. ;)Jedno przyznam - niezależnie od tego, co faktycznie zostanie zapowiedziane za te dwa tygodnie, to ciekawość te teasery wzbudzają niemałą. Niby cały czas uważam, że na grywalnych romulan jest zdecydowanie za wcześnie, ale mimo tego zrzędzi mi tam jakiś głosik z tyłu głowy, pragnący aby mimo wszystko coś się w tej kwestii ruszyło.

MnICH
    Uczestnik

Ktoś w Cryptic chyba niedawno skończył kampanię Wings of Liberty. 😉

Haha, to samo skojarzenie mialem. ;P

Na forum jest temat z pytaniem dlaczego nie ma marcowego "ask cryptic", a odpowiedz na to jest taka, ze przesuneli date gdyz po zakonczeniu odliczania gracze beda miec mase nowych pytan.

Zrodlo

Co do tego co ma byc po zakonczeniu odliczania to coz... "co ma byc to bedzie". ;P

infernoav
    Uczestnik

To na 100% dalsza story line, najedzcie na obrazek z odliczaniem, a pokaze sie kolejny...

Jasne jest, ze nie wskazuje on na frakcje, a na jakąś story.

Dla mnie miód w koncu cos poza stfem,, przynajniej na jeden-dwa dni

odiczanie

Romulanski napis po najechaniu po literce tlumaczy sie na angielski: "Some will fall"

PS bardzo podoba mi się taka ukryta informacja 🙂 pasuje do romulan.

Lafiel
    Uczestnik

Obstawiam że Sela się odnajdzie 😛

Jamjumetley
    Uczestnik

Wygląda, że jednak nowa frakcja. Oto niewykorzystany jeszcze obrazek z Gateway'a. Zwróćcie uwagę na nazwę pliku 😉

Slawek
    Moderator

Wygląda, że jednak nowa frakcja. Oto niewykorzystany jeszcze obrazek z Gateway'a. Zwróćcie uwagę na nazwę pliku 😉

Dołączona grafika

infernoav
    Uczestnik

pożyjemy zobaczymy 😉 romulan ale temu kto wygra w zgadywaniu

Melnikor
    Uczestnik

Pierwsze informacje o Fleet Elite Space Weapons.

My elite fleet phaser weapons have [Dmg]x2 [Acc] (you can get [CrtD] and [CrtH] variants as well). They also have a 2.5% shield-regen proc, though the exact stats of the proc are not listed (no listed duration, and quantity changes between ground vs. space tool tips).

For anyone wondering, the KDF Disruptors have an interesting proc:

2.5% to deal 25% more damage to enemy shields

Doro
    Uczestnik

Odliczanie trwa...tylko że do maja nieco więcej czasu jest niź ten licznik wskazuje 😉

Melnikor
    Uczestnik

Dołączona grafika

Doro toż ameryki nie odkryłeś.

Od początku wiadome było że odliczanie nie jest do sezonu 8 tylko do jakiejś formy zapowiedzi (Future Episodes, trailer, itp.) rozwinięcia którego wątku fabularnego można się w tym sezonie spodziewać.

Slawek
    Moderator

Nie ma pewności, że majowy update będzie sezonem, w sensie nazwy.Za trzy dni zaś poznamy pierwsze informacje w kwestii tego, czego możemy się spodziewać. Cryptic hajp tworzy wokół maja niemały - jakoby największy update evah, spore zmiany, że niby cały Ask Cryptic przesunęli z tego powodu, bo gracze z pewnością będą mieli stertę pytań itp. I poniekąd im się udało - ciekawość mnie zżera, czy to tylko kolejny duży patch i featured series, czy też może faktycznie wreszcie oczekiwani grywalni romulanie.Jak już mówiłem wielokrotnie, chciałoby się mieć grywalnych Romulan, ale jeśli spotkaliby się oni z takim samym traktowaniem jak Klingoni przez ostatnie trzy lata, to równie dobrze istnieje ryzyko, że wcale nie da się nimi poprawnie grać przez bugi i inne babole, narastające z każdym kolejnym "patchem"...

Melnikor
    Uczestnik

Na Tribble wrócił event z Celinką, możliwe że w czwartek trafi na holodeck. Dokładne info.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 1,370 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram