Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Dyskusje ogólne › Plotki i wycieki informacji
no to idealnie coś dla mnie:) jeszcze na działkach.. ciekawe jaka zwrotność i poszycie
Q: (whamhammer1) If it is true that the game’s space combat engine cannot handle more than four weapons per side (front/rear)…
Dstahl: Let me stop you right there. We have a ship coming that breaks this rule, so it is not true.
Pewnie właśnie Kumari. Ciekawe.
Ostatnio dyskutowaliśmy na kanale stonline.pl o nadchodzącym andoriańskim statku. Więc tylko powtórzę, że fajnie, że będzie/będą nowe okręty, ale szkoda że twórcy się nie postarali i skopiowali model z 22 wieku, a przecież mamy wiek 25 i można było "zaszaleć".
Q: (whamhammer1) If it is true that the game’s space combat engine cannot handle more than four weapons per side (front/rear)…
Dstahl: Let me stop you right there. We have a ship coming that breaks this rule, so it is not true.
Pewnie właśnie Kumari. Ciekawe.
Eskortowiec z 5-cioma DHC z przodu? Może wreszcie dotarło do nich, że skoro JHAS jest najlepszym eskortowcem w grze, to kolejny lockboxowy eskortowiec musi być lepszy 😀
Czy krążownik taktyczny w układzie 5/5? Regent im się nie sprzedawał (nic dziwnego, skoro jest Excelsior) to j.w.?
Ciekawe, jak będzie wyglądał kolejny lockboxowy okręt po Kumari.
skopiowali model z 22 wieku
nie do końca skopiowali, raczej wzorowali się

co do tych 5ciu zaczepów na rufie/dziobie - strzelam, że będzie mieć tylko 2 na rufie, albo 5. slot dziobowy będzie przeznaczony tylko na broń zgodną z Kumari (czyli pochodzącą z okrętu/paczki).
Facelifting nie jest wzorowaniem się. Zmiany są kosmetyczne.
Facelifting nie jest wzorowaniem się. Zmiany są kosmetyczne.
-inny kształt kadłuba, z zupełnie nową geometrią dziobu
-zupełnie nowy kształt silników
-zupełnie nowa geometria 'skrzydeł', a także inny kąt ich załamania
-zupełnie nowe silniki (lub widma pah raczą wiedzieć, co dokładnie) na końcach 'skrzydeł'
dokładnie a nie mogli bardziej zmienić bo by nie przypominał statku andorianskiego a tak jest rozpoznawany, a że jest z tego okresu co NX nie znaczy że są porównywalne. Akira tez przypomina NX-01
Akira tez przypomina NX-01
tyle, że z Akiry zrobiono NX-01, nie odwrotnie.
muszę się zgodzić z Ugandem. statek zdecydowanie różni się od starego kumari. kształt i sylwetka są bardzo podobne, ale gdyby nie były to by nie była "nowa kumari". jedno tylko ale: na końcach skrzydeł to chyba jakieś działa ma, bo silniki są w kabłubie głównym a gondole tuż przy nim. może o tym pisał Dstahl: broń specjalna umieszczona na końcach skrzydeł, fajne by to mogło być 😉
tyle, że z Akiry zrobiono NX-01, nie odwrotnie.
dokładnie Ugand, jak pierwszy raz oglądałem Entka to odrazu mi się to rzuciło, ale jakoś specjalnie nie grzebałem i nie szukałem ku temu informacji żeby potwierdzić ale dzięki za link.
a tak jak mówiłem podobieństwo jest:)
Wiecej obrazkow nowych statkow :
Albo mi się zdaje, albo poziom rozwoju technologicznego okrętów w STO dochodzi do poziomu w którym wkraczają okręty podobne do Enterprise J?Bo patrząc na logczne wytłumaczenie, że dano do użyktu nam graczom okręty klasy wells, to dlaczego nie mieliby dać nam okrętów klasy (jak ja to nazywam) Jupiter.
to raczej nie jest możliwe. Wells przeniósł się w przeszłość i dlatego go poznaliśmy. entek J zobaczyliśmy w raczej odległej przyszłości, więc jeśli tworcy gry nie zapodadzą nam jakiegoś przeskoku w czasie ( nie wiem moze jakiś featured episod czy coś) to wątpię by był on udostępniony. a by normalnie go włączyć do gry to wcześniej musieliby zniszczyć entka f, stworzyć entka g i też go zezłomować ;-)poza tym jakoś nie wyobrażam sobie krążownika fed większego od warbirda i vo'quw razem wziętych w STOnline