Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Dyskusje ogólne › Plotki i wycieki informacji
- The daily fleet action mission now grant Fleet Marks instead of Dilithium.
🙄
Obstawiamy co następne?
Updated the visual appearance of all of the Breen ships.
To samo zrobili rok temu z żuczkiem Jem'Hadar, więc można łatwo przewidzieć jaki okręt pojawi się tym razem w grudniu...
Jeżeli chodzi o mnie, to pass. No chyba, że będzie miał nie wiadomo jak korzystne staty.
nie masz ochoty polatać tym ich dziwacznym, asymetrycznym cruserem? 😉
Już wkrótce kilka nowych zabawek.
I nieco łatwiej o dilith i jego zapasy.
Szykuje sie nerf umiejetnosci t4 z reputacji - regen oslon i placete (co chyba nikogo nie dziwi;p) i juz sa informacje "jako takie" na ten tmat:
Just a quick heads up about some relevant changes that are coming:
-Superior Shield repair is being reduced in effect significantly.
-Sensor Targeting Assault now triggers a 12 second placate immunity on the target.
-Fixed bugs that were preventing Reactive Shielding and Emergency Secondary Shielding from working properly.
-Reactive Shielding and Emergency Secondary Shielding will now heal for a flat number instead of a percentage of your maximum shields. This should, in almost all cases, be an improvement.
We'll continue to tune these as needed until they feel like they're at an appropriate level of power.
Jak juz przy repucie, to bonus do remodulacji nie dziala poprawnie (chyba jeszcze) i fix nadchodzi (Zrodlo) oraz fix do torpedy romulan z t4 - narazie tam jest placehodler O.o (Zrodlo).
co do nerfów - jestem trochę za, ale i trochę przeciw1. osłony były fajną alternatywą do tych kinetyków2. które są raczej... słabe, i nie warte szczególnego zachodu. wczoraj poleciałem na stf, i z ciekawości policzyłem, ile bym zadał obrażeń bonusem z t4. wyszło mi, że jakieś 1,7% tego, co z DC/DHC/turret razem wziętych. (65k vs 4M) w przypadku torped byłoby jeszcze gorzej... około 0,2% (a strzelam fotonikami+doff)
Wydaje mi sie, ze bonusy z reputacji mialy byc malo dajacymi dodatkami. Obecnie placete i pasywny regen oslon sa strasznie mocne. Uzywajac scater volley mozna co kilka sekund zakladac placete na 3 targety... Regen oslon leczy co 1 sekunde zamiast co 6 (nie mam pewnosci czy po prostu regeneracja sie rozklada, czy blednie leczy co 1sec zamiast 6sec). Przy takiej regeneracji zabic moze tylko to co bezposrednio dziala na hull, badz bije za bardzo duze wartosci.
I want it...Badly.
Osobiście bym wolał oryginalny model.
Z nowego ask cryptic można wywnioskować, że Ambassador oraz zupełnie nowa klasa dla KDF pojawią się w wersjach Tier 3 i Tier 5. Pytanie tylko, która będzie rozdawana za darmo na rocznicę...?
Przypuszczam, że Tier 5. Odyssey'a i Bortasa też można było dodać do slotów dopiero po osiągnięciu cap levelu (zdobyć można było wcześniej, ale robił wtedy za skrzynkę w inventory). Nie przypominam sobie zresztą, by któryś z darmowych bądź lockboxowych okrętów był spoza Tieru 5.No, ale to tylko zgadywanie...
podstawowy Excelsior (czasy TNG) to t3, pierwsze Galaxy to t4he he he he 😎
Osobiście bym wolał oryginalny model.
Z nowego ask cryptic można wywnioskować, że Ambassador oraz zupełnie nowa klasa dla KDF pojawią się w wersjach Tier 3 i Tier 5. Pytanie tylko, która będzie rozdawana za darmo na rocznicę...?
ad 1: to nie jest oryginalny model tylko jeden z prototypów, nawiasem mówiąć też bardzo ładny. ale ja wolę wersję ostateczną za jej prostotę
ad 2:najpewniej obie, podobnie jak było ze steamrunnerem: dostawało się dwa boxy- jeden tier II, drugi tier V do otwarcia po awansie na VA