Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Podporucznik T'Vosh

PBF - Podporucznik T'Vosh

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 1,022 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Wolf
    Uczestnik

"To się da ......." - wiadomość dotarła tylko w części oświadczył komputer

I. Thorne
    Uczestnik

Uśmiechnąłem się. Ci Bentusi mieli chociaż poczucie humoru. Odwróciłem się do Put.- Chciałaś zwiedzić jakiś bar? A może przejdziemy się do jakiegoś sklepu z ubraniami? Uwielbiam jak przymierzasz nowe sukienki.

Wolf
    Uczestnik

- Czemu nie, wybierz miejsce, po zakupach pójdziemy restauracji gdzieś w pobliżu

I. Thorne
    Uczestnik

- To ty wybierz miejsce. Ja będę tylko obserwatorem, a nie klientem.- Niech ci będzie. - odpowiedziała.Wybraliśmy się do centrum, gdzie Put, jak to kobieta, wpadła w szał zakupów. Sprawdzała, przymierzała, odkładała i ciągle pytała się o radę. O dziwo nie denerwowało mnie to, gdyż byłem szczęśliwy, że w tej rzeczywistości etap podrywania miałem za sobą. Na końcu wybraliśmy krótką, chabrową sukienkę i klapki w podobnym odcieniu.- Zgłodniałem po tym wszystkim. - rzekłem do ukochanej. - Idziemy coś przekąsić?

Wolf
    Uczestnik

- Jasne, kawałek dalej jest świetna restauracja, pamiętam jak w czsach gdy byłam w akademii ciągle tu przychodziłyśmy z koleżankamiNie oponowałeś, toteż razem wolnym krokiem udaliście się w miejsce które wskazała Put. Restauracja była niewielka, urządzona w stylu neojapońskim, część stolików była zajęta ale jeden w kącie akurat dla dówch osób był wolny. Usiedliście przy nim, pocym po chwili podszedł do was kelner i podał wam kartę z daniami.

I. Thorne
    Uczestnik

Dobrze, że karta nie była po japońsku. Wziąłem jakąś mięso w sosie wraz z ryżem.

Wolf
    Uczestnik

- A dla pani ?? - spytał kelner

I. Thorne
    Uczestnik

- Dla mnie to samo, ale proszę podwójną porcję sosu i na deser 3 gałki lodów śmietankowych.

Wolf
    Uczestnik

Kelener odparł - Proszę bardzo - poczym uśmiechnął się i odszedł Gawędziliście przez kilka minut gdy Put oznajmiła tobie że musi na chwilę do ubikacji. Wstała od stolika i poszła. Mijały kolejne minuty a Put niewracała, na początku nie przejmowałeś się tym zbytnio, na chwilę spojrzałeś w stronę przedniej szyby restauracji. Po drugiej stronie ulicy dojrzałeś Agnetę lecz po chwili zniknęła.

I. Thorne
    Uczestnik

- Ci Bentusi trochę mnie dobijają. - mruknąłem. Wstałem od stolika i skierowałem sie w stronę damskiej ubikacji, w poszukiwaniu Put.

Wolf
    Uczestnik

Stojąc przed drzwiami damskiej ubikacji wachałeś się czy wejść, nagle drzwi się otworzyły a w nich ujrzałeś ciężarną put- Ona daje mi w kość - poiedziała Put, poczym oparła się o twoje ramię

I. Thorne
    Uczestnik

- Dobrze, że ja nie jesteś w ciązy. - uchyliłem się przed ciosem. - Wracamy do stolika?- Oczywiście.Razem wróciliśmy, gdzie zaczęliśmy oczekiwać na zamówione potrawy.

Wolf
    Uczestnik

Po 10 minutach pojawił się kelner z zamówionymi daniami, poczym spytał- Podać coś do picia ??

I. Thorne
    Uczestnik

- Dwie wody mineralne.Zaczęliśmy konsumpcję podanych dań. Nawet nie wiedziałem, że ta japońska kuchnia jest taka dobra. Gdybym nie był na emeryturze, to dopisałbym to danie do kapitańskiego replikatora.Po skończonym posiłku powidziałem żonie:- Powinniśmy wra cać do domu. W tym stanie nie powinnaś się przemęczać.

Wolf
    Uczestnik

Gdy wychodziliście podeszła do was Agneta - Musimy się stąd szybko zabierać, trudno pana odnaleźć kapitanie, pana ciało nadal znajduje się na obcym okręcie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 1,022 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram