Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Podporucznik T'Vosh

PBF - Podporucznik T'Vosh

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 1,022 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

MostekWszedłem na mostek i wysłuchałem raportów. Połączyłem się z doktorem.- Czy można teleportować kadetkę bez tego wbitego pręta?

Wolf
    Uczestnik

- Można przenieść ją wraz z kawałkeim pręta ale nie wiem co się stanie później z jego końcówką - odparł VaroshZ rany kadetki cienką strużką płyneła krew, Varosh poczatkowo jej nie zauważył gdyż kadetka ją całkowicie przykrywała ale, po kilku minutach pod nią utworzyła się niewielka kałuża, co spowodowało lekkie zaniepokojenie u doktora.- Radze się pospieszyć, rana nie jest poważna ale spora utrata krwi może spowodować zagrożenia dla jej życia.

I. Thorne
    Uczestnik

- Dobrze, zróbcie to. Ale wcześniej odsuńcie się. To chyba nie będzie zadowolone z ubytku.

Wolf
    Uczestnik

Varosh i al-Fatal ostrożnie wycofali się z kanału, poczym jeden z nich powiadomił kontrolę transportu o rozpoczęciu procedury. Całość odbyła się z małymi kłopotami z samym transporterem i dopływem energii do niego ale tak błachy problemik nie przeszkodził w przeniesieniu rannej kadetki do ambulatorium. Tymczasem kadet pilotujący prom zarejestrował wzrost poziomu energii w tym czymś o czym niezwłocznie powiadomił pierwszą.

I. Thorne
    Uczestnik

- Właśnie się wkurza. T'Vosh do promu. Natychmaist zejdźcie z widoku tej blachy. Teleport numer 1. Namierzcie załoge promu. Przy jakimś problemie natychmiast teleportujcie.

Wolf
    Uczestnik

Pilot rozpoczął natychmiast manewr lecz małe punkcicki na tym czymś momentalnie zwariowały. Prom eksplodował a Daredevila rozniosło na miliony drobnych części. Prawie wszyscy ponieśli natychmiastową śmierć. Gdy trzy miny eksplodowały jednocześnie poczułeś trzy uderzenia w kark poczym straciłeś przytomność. Nie wiesz jak długo spałeś ale gdy powoli odzyskiwałeś świadomość zauważyłeś że leżysz na łóżku a obok ciebie leży Put, wtulona w twoje ciało.

I. Thorne
    Uczestnik

"To już lepsza perspektywa." Nie zamierzałem budzić Maher i się do niej przytuliłem.

Wolf
    Uczestnik

Leżeliście tak oboje z godzinę. Put obudziła się poczym odwróciła do ciebie i powiedziała- Co dziś robimy, może odwiedzimy jakis bar na drugim krańcu planety, później wrócimy tutaj i odprężymy się, wino, dobra muzyka i wanna.Gdy Put to powiedziała kark ciągle cię bolał, nie był to ból ostry ale lekko nieprzyjemny.

I. Thorne
    Uczestnik

- Tylko wino, dobra muzyka i wanna? Myślałem o czymś jeszcze... - uśmiechnąłem się. Ta rzeczywiśtośc była nawet lepsza od poprzedniej. - Najpierw przygotuję śniadanko. Co sobie życzysz?

Wolf
    Uczestnik

- To co lubię najbardziej -odparła Put niewinnie przeciągając się, chyba zapomniałem wspomnieć że Put nie ma sobie niczego. 🙂

{czyli zielonego pojęcia nie mam co to jest}

I. Thorne
    Uczestnik

Rzeczwiście bez ubrania wyglądała lepisj niż w nim. Ale to chyba cecha większości kobiet. Podszedłem do replikatora i zamówiłem sobie 2 bułki z mielonym boczkiem. Dla uroczej towarzyszki talerzyk sałatki jarzynowej i pieczywo. Do popicia wziąłem 2 raktajino.

Wolf
    Uczestnik

Oboje zjedliście śniadanie wpatrując się nawzajem w siebie. Gdy skończyłeś komputer powiadomił cię o wiadomości która przed chwilą nadeszła.

I. Thorne
    Uczestnik

Dałem buziaka Maher i odczytałem wiadomość.

Wolf
    Uczestnik

Wiadomość brzmiała" I jak się panu podoba na emeryturze kapitanie T'Vosh"

I. Thorne
    Uczestnik

Wcisnąłem napis odpowiedź i napisałem:"Doskonale, brakuje mi tylko córki, która mówi, że wstępuje do Floty."

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 1,022 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram