Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Podporucznik Se'Datha

PBF - Podporucznik Se'Datha

Viewing 5 posts - 556 through 560 (of 560 total)
  • Author
    Participant

Kobieta się uśmiechnęła

- Nauczyli mnie w tym samym momencie kiedy i tłumaczka się nauczyła - powiedziala - w czasie naszej wymiany myśli. Jestem równie inteligętna jak ona, jednak osłabienie spowodowało, że przyswojenie sobie tej wiedzy zajęło mi więcej czasu...

Zeal
    Participant

- No dobrze - ożywiam się i siadam na łóżko. - Pozostaje nam jedynie znaleźć miejscowego opowiadacza legend. Kojarzysz kogoś takiego?

Coen
    Participant

- Hmm... najbardziej do tego zadania nadawał by się ten radny z którym się spotkalismy oboje i ten kapłan co mnie leczył...zaraz, jak mu było... - zastanowiła się zapewne próbujac przypomnieć sobie imię...co jest dośc niezwykłe, jako, że Volkanie przeciez na ogól mają dość fotograficzną pamięć...

Zeal
    Participant

- Smirnisyn? - podsuwam. Przypatruję się uważnie pierwszej. Nie raz już jej pamięć wprowadzała mnie w zdumienie. A teraz szwankuje?- Dobrze się czujesz? - pytam.

Kronos
    Participant

Admiralicja PBF

Temat zamknięty na życzenie gracza lub MG. W przypadku chęci dalszej kontynuacji przygód w tym temacie zostanie on ponownie otwarty. Do tego czasu spełnia rolę archiwum przygód PBF.

Viewing 5 posts - 556 through 560 (of 560 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram