Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

Kobieta skinęła głową -Owszem są to nazwiska oficerów naszej armii, a dokładnie dwóch guli i trzech glinnów. Macki tej organizacji sięgają daleko, ale my te macki odrąbiemy - mówiła z pasją. Kiedy przerwała odezwał się mężczyzna -Na pański okręt zostanie wysłana kontrola, sprawdzimy wszystko i miejmy nadzieję wyjaśnimy wszystkie wątpliwości -

Pitmistrz
    Uczestnik

- Zapewniam moją pełną współpracę nie mam nic do ukrycia i mam jeszcze prośbę sir co do tego zdobycznego Hideki prosił bym o przydzielenie go do mojej grupy patrolowej.

Hemrod
    Uczestnik

Mężczyzna podniósł rękę -Wszystko zostanie rozpatrzone po kontroli ... już się rozpoczęła, zajmie ona około 24 godzin. W tym czasie panu i pańskiej załodze zostaną przydzielone kwatery na stacji -

Pitmistrz
    Uczestnik

- Zrozumiałem sir jeśli można udam się do kwatery.

Hemrod
    Uczestnik

Dowódca stacji skinął głową -Pańska kwatera znajduje się na pokładzie 14. Jej numer to 14376. Teraz jest pan wolny ...-

Pitmistrz
    Uczestnik

Po opuszczeniu sali postanowiłem udać się do kwatery aby odpocząć i coś zjeść.

Hemrod
    Uczestnik

W kwaterze zjadłeś posiłek i odpoczywałeś. Jakieś 2 godziny później do sali wszedł wysoki Cardassianin z dystynkcjami Kela-Ty idioto! Ty skończony idioto! Dałeś się wrobić jak małe dziecko. Miałeś wtyki na okręcie. Nie wiem dlaczego mam marnować swój czas, dla kogoś takiego, ale zbieraj się za nim po ciebie przyjdą. Zabieramy ciebie stąd-

Pitmistrz
    Uczestnik

Popatrzyłem na niego udając zdziwienie - Nie wiem o czym pan mówi ale zastosuję się do rozkazu - po czym wstałem i udałem się za nim.

Hemrod
    Uczestnik

Ruszyliście korytarzem do jednego z pierścieni dokujących. Przechodziliście kolejne pokłady, aż trafiliście na strażników-Co to ma znaczyć ... Kelu?- zapytał prowadzącego ciebie-Transport więźnia - -Muszę to sprawdzić - kiedy tylko strażnik nachylił się nad komunikatorem padły dwa strzały i obaj wyparowali-Idioci - skomentował Kel odrzucając swoje insygnia i wyciągając z kieszeni kolejne tym razem Dalina. Podszedł do drzwi i wpisał kod. -Bierz ich broń i leć korytarzem trafisz na śluzę i okręt twoi ludzie powinni już tam być-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Rozumiem - odpowiedziałem po czym wziąłem broń jednego ze strażników i ruszyłem korytarzem.

Hemrod
    Uczestnik

Pobiegłeś korytarzem, aż trafiłeś na śluzę przy której stał pierwszy oficer. Popatrzył na ciebie-kapitanie musimy się stąd wynosić!- na końcu korytarza, z którego przybiegłeś usłyszałeś jakieś krzyki.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Zgodzam się prowadz -

Hemrod
    Uczestnik

Zostałeś poprowadzony korytarzem na mostek jednostki. Nie przypominała ona konstrukcji Cardassiańskich, a jednocześnie był znajoma -To myśliwiec Jem'Hadar ... lekko zmodyfikowany i przystosowany do ucieczek - powiedział pierwszy -Tyle wiemy- w końcu znaleźliście się na mostku. Byli tam wszyscy z twojej zmiany.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze odbijamy od stacji i kiedy będzie to możliwe mx warp - powiedziałem a kiedy oficerowi wykonywali polecenia zapytałem po - Czy mamy jakieś rozkazy gdzie się udać?

Hemrod
    Uczestnik

-Nie ... ale trzeba uciec na jakiś bezpieczny teren ... - jego wypowiedź przerwał głos wydobywający się z głośników -Natychmiast zdejmijcie osłony i wyłącznie broń i silniki. Przygotujcie się na abordaż. Jeżeli to wykonacie, to nikomu nie stanie się krzywda ... -

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram