Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Zajmij się tym ja padam z nóg - kiedy połączenie zostało zerwane dosłownie padłem na łóżko i zasnąłem komputer był domyślnie ustawiony aby obudzić mnie przed wachtą.

Hemrod
    Uczestnik

-Za 20 minut rozpoczyna się twoja wachta - ponieważ nie zareagowałeś od razu, komputer powtórzył swoją wiadomość ponownie. Niechętnie otworzyłeś oczy, byłeś jeszcze zmęczony. Ostatnie wydarzenia dały ci się mocno we znaki.

Pitmistrz
    Uczestnik

Wstałem ociągając się i umyłem pod prysznicem sonicznym w locie zjadłem jakąś kanapkę i udałem się na mostek kiedy wszedłem zapytałem krótko - Raport.

Hemrod
    Uczestnik

-Nic ciekawego do zaraportowania. W nocy popsuł się jeden z replikatorów, ale szef już go naprawił -

Pitmistrz
    Uczestnik

Cała podróż minęła bez incydentów po za jednym kiedy poślizgnąłem się pod prysznicem ale załoga nie musiała wiedzieć.Siedziałem na mostku kiedy sternik zameldował - Kapitanie zbliżamy się do Cardassi Prime.

Hemrod
    Uczestnik

Po chwili operacyjny odwrócił się -Jesteśmy wywoływani przez federacyjny okręt USS Indianapolis - powiedział krótko

Pitmistrz
    Uczestnik

- O federacja ciekawe czego chcą - powiedziałem patrząc na konsole aby sprawdzić jaka to klasa jednocześnie mówiąc - na ekran.

Hemrod
    Uczestnik

Okręt był zmodyfikowaną klasą Galaxy. Po twoim rozkazie na ekranie pojawiła się twarz Andorianin w mundurze kapitańskim, obok niego stał Cardassiański Gul, którego wcześniej nie widziałeś.-Glinnu Netbek - zaczął Gul -Proszę zgłosić się na pokład tego okrętu w ciągu 15 minut-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak jest - Odpowiedziałem tylko i połączenie zakończyło się ja zaś wstałem z fotela i ruszyłem do transportera mówiąc - pierwszy przejmujesz mostek

Hemrod
    Uczestnik

W sali teleportera czekała na ciebie dwuosobowa drużyna ochrony, która odprowadziła cię do gabinetu dowódcy. Przy biurku siedział kapitan, natomiast Gul stanął obok niego -Glinnie, proszę przedstawić naszym przyjaciołom z Federacji raport z pańskiej misji - powiedział Cardassianin patrząc na ciebie

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak oczywiście – powiedziałem po czym zdałem wcześniej ustalony raport o zniszczeniu kilku jednostek wroga i stracie promu zwiadowczego.

Hemrod
    Uczestnik

Obaj dowódcy wydawali się zadowoleni. Gul przekazał kapitanowi okrętu federacji jakiegoś padda. Ten przeczytał go pobieżnie i skinął głową. Po chwili odezwał się -Świetna robota panie Netbek. Jest pan wolny - a Gul dodał -Proszę zadokować do stacji, dokonać niezbędnych napraw. Zostanie przysłane również uzupełnienie pańskiej załogi. Wyruszy pan na kolejną misję ...-

Pitmistrz
    Uczestnik

Tak jest zrozumiałem - odpowiedziałem po czym w towarzystwie ochrony ruszyłem do przesyłani.Kiedy byłem już na mostku siedząc w fotelu kapitańskim powiedziałem - Dowództwo wydaje się być z nas zadowolone możemy uznać misje za udaną - kiedy zadokowaliśmy czekałem na raport o stanie napraw i uzupełnień załogi i sprzętu.

Hemrod
    Uczestnik

Naprawy i uzupełnienia zajmą 12 godzin. Miałeś wolne ...

Pitmistrz
    Uczestnik

Postanowiłem zjeść coś porządnego na stacji miałem już dość tego replikowanego żarcia.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram