Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Kolejna wezwana nie pojawiła się zaczynało mnie to irytować więc bez sprawdzania gdzie jest wysłałem po nią ochronę.Po czym podszedłem do lekarki i zapytałem - i jak coś nowego?

Hemrod
    Uczestnik

Po chwili załogantka przyszła sama tłumacząc się, że spała i nie słyszała. Objęto ją kwarantanną. Pani doktor zajęła się akurat pierwszym z załogantów. -Cóż, sprawdziłam macka jest organiczna. Mam DNA. Po badaniach będę mogła stwierdzić czy to coś znajduję się w pacjencie. Co do skanerów to nie możliwe, tylko badania mogą to wykryć. Oczywiście jeżeli moja teoria o robakach jest prawdziwa-

Pitmistrz
    Uczestnik

Pozostało czekać na analizę i dodatkowe dane.

Hemrod
    Uczestnik

Lekarka zaczęła badać pacjenta, gdy nagle krzyknęła i odskoczyła od niego. Przez chwilę wydawało się, że widziałeś oczy wystające z brzuch Cardassianina.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Czyli robaki - pomyślałem chwytając lekarkę i zamykając pacjenta w polu siłowym czym wypełniłem ja gazem usypiającym.

Hemrod
    Uczestnik

-Ale to było duże, dużo za dużo i miało oczy ... Bogowie - lekarka wyglądała na przerażoną

Pitmistrz
    Uczestnik

- Duży robak i zapewne mamy ich więcej na pokładzie przynajmniej wiemy czego szukamy niech teraz pani znajdzie sposób na ich wytępienie najlepiej jakiś gaz nieszkodliwy dla załogi.

Hemrod
    Uczestnik

-Tak, spróbuję przez hologram na tym osobniku. -odpowiedziała pokazując na załoganta i monitor. Po chwili otworzyła usta -To niemożliwe, nie ma żadnej rany na brzuchu ... zasklepiła się-

Pitmistrz
    Uczestnik

- A można to coś w środku namierzyć transporterem?

Hemrod
    Uczestnik

-To coś owija się wokół narządów wewnętrznych, a rośnie w żołądku. Nie da się ich usunąć bez zabijania pacjenta-

Pitmistrz
    Uczestnik

- I tak śmierci pacjenta wychodząc a nie chcę aby urosło niech pani wyciąga.

Hemrod
    Uczestnik

-Nie mogę tego zrobić, dopóki jest szansa. Składałam przysięgę, że będę dbać o życie-

Pitmistrz
    Uczestnik

- No to szukaj szansy aj chcę się tego pozbyć ze statku - powiedziałem siadając w fotelu i czekając na jakieś wyniki.

Hemrod
    Uczestnik

Lekarka zaczęła robić testy. Sprawdzać po dwóch godzinach, krzyknęła z radości-Ziemskie chilli! To coś żywi się tym co jemy, jego organizm źle zareaguje na ostre, czyli właśnie chilli. Wyskoczy z ciała i będzie można je zabić. Trzeba to zrobić jak jest małe ... zrani tą osobę-

Pitmistrz
    Uczestnik

- No to czas na posiłek dla całej załogi - powiedziałem ucieszonym tonem - na początku spróbujemy na naszym pacjencie - po czym podszedłem do replikatora i zamuliłem odpowiedni produkt.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram