Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

Wiedziałeś tylko tyle, że był w kiblu, w którym chowane paczkę. Potem poszedł jeszcze do jednego, siedział w nim 10 minut. Wrócił do swojej kwatery gdzie przyjął jedną bardzo atrakcyjną załogantkę, a następnie spotkał się jeszcze z dwoma znajomymi i wrócił do swojej kajuty.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kazałem wezwać tych załogantów aby przeszli kompletne badania.

Hemrod
    Uczestnik

Po chwili w drzwiach pojawiło się dwóch załogantów. Usiedli na krześle czekając na badania.

Pitmistrz
    Uczestnik

Wiedząc brak załogantki kazałem komputerowi zidentyfikować jej pozycje.

Hemrod
    Uczestnik

-Znajduje się w swojej kwaterze- odpowiedział komputer

Pitmistrz
    Uczestnik

Po usłyszeniu tego wysłałem do ochrony polecenie aby wysłali tam ludzi i sprowadzili ją do ambulatorium.

Hemrod
    Uczestnik

Po trzech minutach zostałeś wezwany przez ochronę -Panie ta kobieta nie żyje-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Zabierajcie się z stamtąd objąć pomieszczenie kwarantanną - jednocześnie poleciłem objąć kwarantanną 2 przebywającą w ambulatorium i wysłałem na mostek polecenie wyjścia z warp.Po czym sprawdziłem z kim zadawała się kobieta.

Hemrod
    Uczestnik

-Tylko z pilotem i swoją "współlokatorką"-

Pitmistrz
    Uczestnik

Coraz mniej mi się to podobało wezwałem uw współlokatorki i kazałem objąć ja kwarantanna.po czym podszedłem do pani doktor i zapytałem - I jak jakieś wnioski coś morduje załogę a ja nie wiem co i jak potrzebuje odpowiedzi.

Hemrod
    Uczestnik

-Nie wiem, znalazłam tylko to- mówiąc to pokazała ci coś co wyglądało na mackę. -Może to jakieś robaki? Parę lat temu leczyłam epidemię ziemskich tasiemców na Xantos IV

Pitmistrz
    Uczestnik

- Do analizy z tym chcę sposobów aby to wykryć czujnikami - powiedziałem rozeźlonym głosem po czym podszedłem do konsoli na uboczu i napisałem wiadomość do legionu - CO TO KURWA JEST WYBIJA MI ZAŁOGĘ?? - po czym ją nadałem szyfrowanym kanałem.

Hemrod
    Uczestnik

"Mieliście nie otwierać paczki!" Przyszła po kilku minutach odpowiedź. Tymczasem lekarka zaczęła analizować ową mackę.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy przeczytałem wiadomość ze złości uderzyłem pięścią w panel i rozbijając go na drobny mak w śród zdziwionych spojrzeń udałem się do panelu obok i nadałem wiadomość - To gówno samo uciekło jak je złapać.

Hemrod
    Uczestnik

-To ściśle tajne. Musimy połączyć się z centralnym dowództwem. Zajmie to około dnia. Wymyślcie coś sami.-

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram