Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Zabezpieczyliśmy pomieszczenie polami siłowymi i ruszyliśmy ku kolejnemu.

Hemrod
    Uczestnik

I kolejne i kolejne. Dopiero po sprawdzeniu 25 pomieszczeń, natrafiliście na coś. Kwatera pilota, który przyleciał ze skrzynką. Wydobywał się z niej okropny smród.

Pitmistrz
    Uczestnik

Otoczyłem pomieszczenia polem siłowym i otworzyłem drzwi aby zajrzeć do środka.

Hemrod
    Uczestnik

W środku na łóżku odwrócone plecami ktoś leżał. Byłeś przekonany, że nie żyje, ponieważ z jego strony dochodził okropny smród.

Pitmistrz
    Uczestnik

Wolałem nie wpaść w zasadzkę dlatego wyjąłem tricorder i przeskanowałem leżącego jednocześnie kazałem odszukać właściciela kwatery.

Hemrod
    Uczestnik

Był martwym Cardassianinem, kiedy wydałeś polecenia pierwszemu, ten popatrzył się na ciebie dość dziwnym wzrokiem, odchrząknął i zaczął powoli mówić:-Panie, to jest właściciel kwatery-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Przenieście go do ambulatorium chcę wiedzieć jak zginął.

Hemrod
    Uczestnik

Dwaj oficerowie weszli do środka i zawinęli go w koc. Po chwili zniknął w poświacie transportera.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy wyszli z pomieszczenia potraktowałem je z fazera po czym zabezpieczyłem i udałem do kolejnego.Jednocześnie połączyłem się z mostkiem i zapytałem - Tu Netbek czy poszukiwania coś wykazały?

Hemrod
    Uczestnik

Zniszczyłeś kolejne pomieszczenie. Po twarzach oficerów widziałeś, że ta demolka im nie odpowiada. -Parę dni będziemy to naprawiać - usłyszałeś szept taktycznego.Po połączeniu się usłyszałeś, krótką odpowiedź -Nie panie, nie znaleźliśmy nic wykraczającego poza normę-

Pitmistrz
    Uczestnik

Po zabezpieczeniu pomieszczenia w którym byl trup udałem się do ambulatorium aby się czegoś dowiedzieć.

Hemrod
    Uczestnik

Wszedłeś do ambulatorium gdzie lekarka właśnie badała "twojego" trupa.

Pitmistrz
    Uczestnik

Podszedłem do niej i zapytałem - Jakieś informacje?

Hemrod
    Uczestnik

-Tak, chociaż trudno określić przyczynę śmierci. Chodzi o to, że nie wiem czy najpierw zabiła go ta dziura z tyłu głowy czy rozerwany żołądek. -Lekarka pokazała ci obie rany - Na brzuchu ma dziwne blizny, musiał niedawno mieć tam jakąś ranę. Są dobrze zasklepione. Więcej powiem jak przeprowadzę całą sekcję-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze czekam na wieści - powiedziałem i ruszyłem w kierunku konsoli aby sprawdzić gdzie chodził co robił denat od czasu ucieczki pasażera.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram