Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

-Tak jest panie, ale trochę to zajmie. -

Pitmistrz
    Uczestnik

- Bardzo dobrze będę w ambulatorium - po zakończeniu połączenia powróciłem do ambulatorium i rozkazałem lekarka pobrała moją krew a także przygotowała się na powtórzenie tej procedury z całą załogą od jej jej personelu i jej samej zaczynając. Kiedy pewne było że jestem tym za kogo się podaje poczekałem aż zjawi się ochrona aby nadzorować testy reszty załogi.

Hemrod
    Uczestnik

Po chwili pojawiło się trzech ochroniarzy. Lekarka pobrała swoją krew, potem każdego z jej departamentu. Oni byli czyści.

Pitmistrz
    Uczestnik

Potem kazałem sprawdzić ochroniarzy każdemu po kolei zabierałem broń na czas badania.

Hemrod
    Uczestnik

Ochroniarze też byli czyści.

Pitmistrz
    Uczestnik

Teraz pozostało czekać aż zjawi się reszta starszych oficerów i załogi tymczasem zaopatrzyłem się w ręczny fazer rozdając także broń obsadzie ambulatorium i ustawiłem go na ciężkie ogłuszanie.

Hemrod
    Uczestnik

Zaczęliście sprawdzać resztę. Starsi oficerowie byli czyści. Patrzyli na ciebie lekko zdziwieni i skołowani całą tą sytuacją.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy starsi oficerowie przeszli testy powiedziałem do pierwszego i taktycznego - Panowie idziemy czas zacząć polowanie na poważnie pierwszy cel zbrojownia.

Hemrod
    Uczestnik

W niecałą minutę dotarliście pod zbrojownię. Była zamknięta i zapieczętowana. Nie wyglądało aby ktoś ją otwierał.

Pitmistrz
    Uczestnik

Otworzyłem drzwi wpisując odpowiedni kod po czym razem z pozostałą dwójką uzbroiłem się porządnie po czym ruszyliśmy na poszukiwanie intruza zaczynając od pokładu 5.

Hemrod
    Uczestnik

Uzbrojeni w karabiny dizruptorowe weszliście na pokład 5. Stanęliście na dziobie rozglądając się. Korytarz prowadził 100 metrów do przodu, po czym zakręcał lekko w lewo.

Pitmistrz
    Uczestnik

Poleciłem ustawić moim towarzyszom broń na szeroką wiązkę i ogłuszanie i po kolei zaczęliśmy sprawdzać połączenia zabezpieczające je potem polami siłowymi.

Hemrod
    Uczestnik

W pierwszym pomieszczeniu znajdowało się 4 załogantów grających w karty. Na wasz widok, zerwali się w pozycji zasadniczej.

Pitmistrz
    Uczestnik

Widząc ich powiedziałem - Widzę że karty są ważniejsze niż wizyta w ambulatorium biegiem nie rozdzielać się - po ich wyjściu przeczesaliśmy pomieszczenie dezruptorami.

Hemrod
    Uczestnik

Pomieszczenie było czyste, oprócz dwóch butelek Canar, które zniszczyłeś.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram