Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

Pierwszy Oficer wyciągnął broń i odparował resztki paczki. Po chwili dał się słyszeć głos informujący o ewakuacji pokładów. Twoi podwładni zaczęli opuszczać kwatery.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja zaś razem z pierwszym udałem się na mostek aby nadzorować poszukiwania.Na mostu zapytałem naukowego ze zmiany Beta - Czy skany wykryły jakąś, dodatkową bio sygnaturę?

Hemrod
    Uczestnik

-Nie gulu, tylko Cardassianśkie - odpowiedział naukowy.

Pitmistrz
    Uczestnik

- A wziąłeś pod uwagę że intruz może być Cardasianinem zrób skany wykluczając załogę.

Hemrod
    Uczestnik

-Brak ... - odpowiedział ci oficer

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze kontynuuj skany - powiedziałem i stanąłem przy ścianie wywołując szefa ochrony - Mam nadzieję że już nie śpisz mamy gościa na pokładzie 5 którego nie wykrywają sensory jakies sugestie po za przeszukiwanie pomieszczenia po pomieszczeniu?

Hemrod
    Uczestnik

-Zagazujmy pokład. Potem może wejść i pozbierać to co zostanie-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak gaz usypiający powinien się sprawdzić tak samo postąpimy z sąsiednimi pokładami poinformuj mnie kiedy skończysz jeśli znajdziesz naszego gościa nikt po za zaufanymi ludźmi nie może go zobaczyć. - końcówkę dodałem szeptem.

Hemrod
    Uczestnik

Kiwnął głową po czym ruszył wykonać twoje zadania. Minęła godzina, gdy zgłosił się do ciebie -Tu nikogo nie ma - powiedział.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Raczej nie wyparował jest gdzieś na okręcie chyba że się teleportował sprawdzę rejestry czujników a ty sprawdź pozostałe pokłady - powiedziałem udając się do swojego biura sprawdzający rejestry od czasu mojego pójścia spać.

Hemrod
    Uczestnik

Nie znalazłeś nic co odchodziło by od normy ... przeglądnąłeś nawet rejestr kamer. Widziałeś jak pilot promu wychodził ze swojej kwatery, ale wrócił po około 15 minutach.

Pitmistrz
    Uczestnik

Postanowiłem uważnie przeanalizować zapisy czujników z toalety w której była schowana paczka i z korytarza przed nią.

Hemrod
    Uczestnik

W toalecie kamer nie było. Widać czasy się zmieniały i uznano, że trochę prywatności musi być. Zapis z toalety nie pokazywał wiele. Pojawił się na nim pilot promu, ale wyszedł po niecałych dwóch minutach zasłaniając swój nos. Rozejrzał się i ruszył w stronę toalety po drugiej stronie okrętu.

Pitmistrz
    Uczestnik

Postanowiłem sprawdzić schemat toalety czy nie ma tam żadnych kanałów którymi można by wyjść nie korzystając z głównych drzwi jednocześnie zapytałem - Komputer czy brakuje jakichkolwiek załogantów?

Hemrod
    Uczestnik

Nie było żadnych takich tunelów. Komputer potwierdził, że wszyscy załoganci są obecni.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram