Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Mówi żeby jej nie otwierać ale nie zabronili skanować gdzie ją umieściłeś?

Hemrod
    Uczestnik

Pierwszy uśmiechnął się szeroko -W jedynym miejscu gdzie nikt nie będzie szukał .. schowałem ją w nieczynnej męskiej ubikacji na pokładzie 5- odpowiedział uśmiechając się szeroko

Pitmistrz
    Uczestnik

- Mam nadzieję że uprzedziłeś Dustego aby nie wysyła nikogo do naprawy - zaśmiałem się biorąc się za przygotowywanie raportu z misji - jeśli to wszystko możesz odejść.

Hemrod
    Uczestnik

Oficer skinął głową i wyszedł z twojego gabinetu. Zostałeś sam, zastanawiałeś się, co to za arcyważna paczka ...

Pitmistrz
    Uczestnik

Paczka postanowiłem zająć się później na początku musiałem napisać raport.Po napisaniu raportu udałem się na mostek i zapytałem operacyjnego o status.

Hemrod
    Uczestnik

-Wszystkie system sprawne, ale czeka nas powrót ...-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie bój się damy radę - odpowiedziałem po czym powiedziałem na cały mostek - zmiana Beta na mostek zasłużyliście na trochę wytchnienia.Kiedy pojawiła się zmiana Beta jako ostatni wyszedłem z mostka udając się do swojej kwatery gdzie wziąłem prysznic zjadłem kolację i udałem się spać wcześniej karząc obudzić się o godzinie 3 w nocy.

Hemrod
    Uczestnik

Obudziłeś się w nocy, wokół było ciemne. Przez chwilę leżałeś, kiedy dzwonek powtórzył się po raz kolejny. Ktoś dobijał się do drzwi.

Pitmistrz
    Uczestnik

Usiadłem na łóżku i powiedziałem - Komputer światła 30% WEJŚĆ.

Hemrod
    Uczestnik

To był pierwszy. Wyglądał na wystraszonego -Glinnie ... wydarzyło się coś okropnego, musi pan to zobaczyć -

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze już idę - powiedziałem i szybko wstałem zarzuciłem tylko na siebie pancerz i ruszyłem za pierwszym.

Hemrod
    Uczestnik

Poprowadził cię do łazienki. Tam pokazał ci zniszczoną paczkę. Zobaczyłeś, że była to skrzynka o wymiarach mniej więcej dwa metry na półtorej metra.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Ktoś ja otworzył czy to coś z niej wyszło? - zapytałem oglądając szczątki.

Hemrod
    Uczestnik

-Trudno mi powiedzieć ... ale o tej paczce wiedział tylko pilot- powiedział twój PO -więc raczej coś, co tu było uciekło -

Pitmistrz
    Uczestnik

- To czeka nas polowanie ewakuować pokłady od 4 do 6 i odciąć je przeprowadzić tez skany i ustawić ochronę przy każdym wyjściu z pokładów 4 i 6 jak by się koś pytał wykryliśmy nieautoryzowany transport na pokład 5 paczkę odparujcie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram