Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Sprecyzuj i wykonaj analizę taktyczną sprawdź czy jest tam jakiś Falcon.

Hemrod
    Uczestnik

- Sir wykrywam 1 Romulański Bird Of Pray, 2 Hideki, 2 B'Rel, 1 QuD, 2 D7 Romulańskie, 1 Szturmowiec Dominium, oraz Falcona .... jesteśmy wywoływani -Na ekranie widziałeś jak okręty zaczęły powoli budzić się do życia.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Analiza taktyczna Falcona i okrętu dominium chcę wiedzieć czy nie wprowadzili żadnych modyfikacji - po czym powiedziałem patrzeć na ekran - na ekran.

Hemrod
    Uczestnik

-Nie wygląda na to panie, ale trudno mi ocenić z tej odległości nie mamy najlepszych skanerów - po chwili na ekranie pojawiła się twarz starszego, siwego Romulanina. Nie miał jednego ucha, a przez twarz przebiegała głęboka blizna.Widząc ciebie uśmiechnął się szeroko-Proszę opuścić osłony i rozładować broń. Przygotuje się pan też do abordażu-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie wydaje mi się mam tutaj misję i możemy ja załatwić na 2 sposoby łatwy i trudny do pana należy decyzja.

Hemrod
    Uczestnik

Romulanin zaczął się śmiać -Przepraszam "kapitanie". Dałem panu wrażenie, że proszę? Albo podda się pan, albo zostanie pan zniszczony, a o pańskiej misji jeszcze porozmawiamy, proszę być o tym pewnym - po tych słowach Romulanin wydał parę komend-Sir, okręty zaczynają ustawiać się na naszych burtach - zameldował pierwszy

Pitmistrz
    Uczestnik

- A więc będzie trudny sposób - powiedziałem do Romulanina i zamknąłem połączenie po czym zwróciłem się do obsady mostka - Ognia w okręt który na pewno zniszczymy i zabieramy się z tą warp 1.

Hemrod
    Uczestnik

Przed skokiem w warp zobaczyłeś jak stary romulański Bird Of Pray ogarniają wybuchu. -Sir nie jesteśmy ścigani - zameldował naukowy

Pitmistrz
    Uczestnik

- Ciekawe wyjść z warp i wywołać falcona czy w pobliżu jest jakiś pas asteroid lub mgławica?

Hemrod
    Uczestnik

-Nie sir, żadnych takich obiektów - odpowiedział naukowy Po chwili na ekranie pojawił się Romulanin. -Chyba pana nie doceniłem glinnie ...- powiedział. Na ekranie pojawił się jakiś Cardassianin szepnął parę słów piratowi, ten tylko skinął głową i popatrzył na ciebie -Co teraz?-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Teraz porozmawiamy mianowicie z tego co wiem posiada pan paczkę która do pana nie należy i chciał bym ją odzyskać po za tym mam jeszcze propozycje ale o tym porozmawiamy na osobności.

Hemrod
    Uczestnik

-Jak pan chce mnie przekonać do oddania czegokolwiek? Pańska pozycja przetargowa nie jest najlepsza - powiedział Romulanin lustrując ciebie wzrokiem.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Może lepiej będzie jak porozmawiamy na osobności - powiedziałem przekierowując podłączenie do mojego biur.W biurze zaszyfrowałem połączenie i powiedziałem do Romulanina - Oto moja propozycja Obsydianowy legion chce aby pan z nimi współpracował.

Hemrod
    Uczestnik

Romulanin popatrzył na ciebie z ciekawością -Rozumiem ... co będę z tego miał? -

Pitmistrz
    Uczestnik

- To jest do uzgodnienia niestety nie ze mną to jak zgadza się pan i zostaje jeszcze sprawa paczko chciał bym ja otrzymać.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram