Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Netbek

PBF - Glinn Netbek

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 492 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Ostrożnie wyjrzałem za róg z karabinem gotowym do strzału.

Hemrod
    Uczestnik

Jeden klingon leżał martwy na podłodze, dwóch innych schowało się za rogiem. Kiedy tylko ciebie zobaczyli otworzyli ponownie ogień.

Pitmistrz
    Uczestnik

Szybko schowałem głowę za róg odpowiadając ogniem jednocześnie sprawdzałem co mam przy sobie.

Hemrod
    Uczestnik

Odpowiedziałeś ogniem, ale żadnego z nich nie trafiłeś. Szybka inspekcja pozwoliła ci stwierdzić, że oprócz twojego karabinu miałeś jeszcze: 1 nóż, 1 granat plazmowy i 1 granat ogłuszający

Pitmistrz
    Uczestnik

Wyjąłem granat ogłuszający uruchomiłem go odczekałem tyle czasu aby wybuch dokładnie za 2 sec i rzuciłem kiedy wybuchł podbiegłem i zabiłem oszołomionych klingonów.

Hemrod
    Uczestnik

Klingoni nie zorientowali się za pewnie kiedy umarli. Rozejrzałeś się byłeś na początku korytarze. Jakieś 50 metrów dalej, kończył się kolejnym zakrętem i drzwiami.

Pitmistrz
    Uczestnik

Postanowiłem przeszukać ciała Klingonów może znajdę coś użytecznego jednocześnie nasłuchiwałem czy ktoś się nie zbliża.

Hemrod
    Uczestnik

Mieli dizruptory i bat'lehy ... poza bronią standardowe wyposażenie załoganta. Nic co mogło by ci się jakoś szczególnie przydać. Nasłuchiwałeś cały czas, ale było cicho. Aż za cicho. Doszedłeś do wniosku, że ten pokład musiał zostać już zdobyty przez klingonów, więc tych których tu zostawiłeś musieli być strażą.

Pitmistrz
    Uczestnik

Wziąłem ich dezruptory a ciała odparowałem po czym cicho ruszyłem korytarzem przed siebie w kierunku drzwi po drodze rozglądam się czy nie ma jakiejś szafki w której mógłby być trikorder.

Hemrod
    Uczestnik

Znalazłeś jedną zamkniętą szafkę. Szybko ją otworzyłeś i wyjąłeś trikorder. Byłeś około 20 metrów od drzwi. Twoje urządzenie pokazywało, że znajdują się za nim 5 humanoidów.

Pitmistrz
    Uczestnik

Postanowiłem pójść bliżej aby mieć dokładniejsze odczyty i dowiedzieć się co to za gatunek.

Hemrod
    Uczestnik

Podszedłeś bliżej, ale trikorder dalej pokazywał dane humanoidów. Przynajmniej z tego co mogłeś się zorientować ... może przekalibrowanie trikordera by coś dało, ale nie byłeś tego pewien.

Pitmistrz
    Uczestnik

Postanowiłem się nie bawić ustawiłem karabin na szeroką wiązkę po czym podszedłem do drzwi stanąłem z boku i otworzyłem je ciekawy co się stanie celując karabinem w wyjście.

Hemrod
    Uczestnik

Było to jedno z ambulatoriów. Na podłodze leżały ciała cardassian. Jeden klingon leżał na biołóżku, trzymając się za kikut ręki. Dwóch innych go trzymało, a trzeci operował. Nikt nie zwrócił na ciebie uwagi.

Pitmistrz
    Uczestnik

Widząc całą sytuacje stanąłem w wejściu i zastrzeliłem całą czwórkę szeroką wiązką po czym poszedłem przeszukać trupy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 492 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram