Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Daimond

PBF - Chorąży Daimond

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 499 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Z mostka były tylko 2 wyjścia sala konferencyjna i turbowinda oczywiście mogliście też użyć kanałów lub zwiedzić WC.Tymczasem połączył się z tobą grupa z Maszynowni - Kapitanie przy pomocy inżynierowie z tego okrętu uruchomiliśmy jeden generator fuzyjny za jakieś 10min przywrócimy podtrzymywanie życia na mostku po za tym wysłaliśmy około 60 rannych na nasz okręt.

Hemrod
    Uczestnik

=/=Świetnie zaczekam=/= popatrzyłem na swoją grupę, po czym na lekarza.-Koniec wycieczki, jak zostanie uruchomione podtrzymywanie życia zajmiemy się danymi z mostka, potem podprowadzi się okręt do stacji. Niech pan wróci do ambulatorium- kiedy tylko zniknął, podszedłem do taktycznej-Jak się pani nazywa?- zapytałem spokojnie

Pitmistrz
    Uczestnik

- Alicja Sosnowska sir - odpowiedziała zdziwiona ale po chwili jej twarz przyjęła wyraz zrozumienia - a tak prawda nie mieliśmy się kiedy sobie przedstawić.

Hemrod
    Uczestnik

-Cóż pani Sosnowska. Ja nazywam się Jack Daimond. Może to nie najlepszy moment na poznawanie się , ale świetny na naukę. - powiedziałem jednocześnie przechadzając się -Widziała pani przeciwnika. Co pani może o nim powiedzieć?- ja posiadałem swoje spostrzeżenia. Chciałem zobaczyć co o tym myśli kadetka.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Co mogę powiedzieć sir jedno jest pewne nie liczą się z własnym życiem tak samo jak ze statkami - powiedziała patrząc na ciebie - może klonują żołnierzy jak Jem'hadar lub używają inne technologi szybko potrafią budować okręty lub mają ich bardzo dużo wybudowane już w zapasie nie widzieliśmy żadnych większych jednostek po za tymi maluchami.

Hemrod
    Uczestnik

Skinąłem głową. -Nawet Jem'Hadar czują strach- uśmiechnąłem się jednak -Proszę się nie martwić. Federacja jest w całkiem dobre sytuacji. Ja bywałem już w gorszych opałach -

Pitmistrz
    Uczestnik

- Mam nadzieję że teraz też wyjdzie pan z nich bez szwanku a my razem z panem - odpowiedziała po czym dodała - wydaje mi się że powinniśmy poszukać dowódcy tej jednostki sir.

Hemrod
    Uczestnik

Popatrzyłem na nią -Cóż niech pani tym się zajmie. Proszę wywołać okręt, może znajduje się w ambulatorium. Jeżeli nie to, któraś z grup może go ... albo ją odnaleźć- sam podszedłem do konsoli kapitańskiej sprawdzając czy uda mi się ją uruchomić

Pitmistrz
    Uczestnik

Konsola wyświetliła tylko informacje że główne zasilanie jest wyłączone.Tymczasem Alicja poinformowała cię że na waszym okręcie nie ma kapitana za to mają ciało PO inne grupy także nie znalazły Kapitan Przyjemskiej.

Hemrod
    Uczestnik

Wyjąłem trikorder, trzeba było odnaleźć dowódcę tej jednostki. Skinąłem na Alicję -Sprawdźmy pomieszczenia, potem zejdziemy kanałami Jefrisa niżej - ruszyłem sprawdzić dokładnie salę konferencyjną.

Pitmistrz
    Uczestnik

Sala konferencyjna była pusta tak samo jak toaleta kanałem dostaliście się na pokład 2 według mapy było to laboratorium biologiczne w ścianie była spora dziura przez którą można było przedostać się do sąsiedniego pomieszczenia.

Hemrod
    Uczestnik

Podszedłem do dziury i ostrożnie przecisnąłem się przez nią. Cały czas rzucałem okiem na trikorder, miałem nadzieję, że wyłapie jakieś ślady życia.

Pitmistrz
    Uczestnik

Twoje nadzieje się spełniły nie całe 15 metrów dalej pojawiła się bio sygnatura odpowiadała ona Bolianinowi ale była bardzo słaba.

Hemrod
    Uczestnik

Pokazałem kadetce kierunek - Idziemy- przyspieszyłem. Jeżeli ktoś tam był to z pewnością potrzebował pomocy.

Pitmistrz
    Uczestnik

Niestety nie mogliście się tam dostać korytarz był zawalony 2 metry przed celem.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 499 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram