Forum Trek.pl Pathfinder Pathfinder 4 (2007) - opinie i komentarze

Pathfinder 4 (2007) - opinie i komentarze

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

[attachment=9:Pathfinder04.zip]----Zapraszamy do dzielenia sie opiniami na temat 4-tego numeru E-zinu.

Enclave
    Participant

Po przeczytaniu stwierdzam ze kawal dobrej roboty, wprawdzie nie zainteresowala mnie recenzja Transformers ani nic o Gundam (no ale nie samym Trekiem czlowiek zyje) ale milo bylo przeczytac o Borgu uzupelniajac czesciowo wiedze i przypominajac sobie co bylo, takze opis klasy New Orleans okazal sie rzetelna robotą czyli wszystko co o niej mozna wiedziec z punktu technicznego,dowiedzialem sie o paru rzeczach o ktorych nie mialem pojecia jak Star Trek PBEM , no nie bede sie tu rozpisywal po kolei, w kazdym razie kawal dobrej roboty i mam nadzieje ze w przyszlosci zin rozszerzy sie i wspomni znacznie o Farscape czy tez Babylon5.

Piotr
    Keymaster

By Wam ulatwic ocene, zakladamy ankiete. Milego glosowania. ;>

I. Thorne
    Participant

Tak po szybkim przeglądzie.Opis NO rzeczywiście jest swietny (w końcu go napisałem). Dobra, zartowałem, nie będę recenzować swoich artykułów...O Borgu można powiedzieć jedno - po prostu dokładny opis, nawet ja znalazłem coś o czym nie wiedziałem.Trnsformers - co ciekawe w Teleświecie jest recenzja DVD i tam film jest swietny. Ale w końcu jesteśmy fanami i oczekujemy bardzo wysokiego poziomu. Z przyjemnością czytałem wytykane błędy.Innych artykułów jeszcze nie czytałem, a ja to zrobię to wyedytuje posta.

Kahless
    Participant

NO NO NO Kawał wspaniałej roboty! Czytałem od deski do deski 🙂

Q__
    Participant
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram