OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Nie mogłem wszystkich wymienić..ale pamiętam o wypadku u Picarda. 😆 NaukowyA co do metody usta - usta Lubię kapitana, ale nie aż tak 😆 ..To zadanie raczej dla żeńskiej cześci załogi.

Bonifacius
    Uczestnik

Dobra Panie, Panowie spotkanie Excelsior-Predator-BG166 jest bliskie. Jestem bardzo ciekawy jak wypadnie 🙂

fluor
    Klucznik

Jako kapitan Dogers postaram się, żeby kadeci mieli powody do radości ze spotkania z Excelsiorem 😉

fluor
    Klucznik

Panowie na mostku: USS PREDATOR wzywa pomocy i czeka na odpowiedź/reakcję.Prom pasażerski tholiański z niewielkim segmentem dla ładowni. Osłony i uzbrojenie nieaktywne. Sygnatura warp mieszana federacyjno-tholiańska, zasilanie główne nie działa. Poważna usterka napędu warp oraz pomniejszych systemów, w tym podtrzymywania życia. Na pokładzie można wykryć niewielki ładunek zanieczyszczonej rudy metalu, zaś jeśli chodzi o oznaki życia: 2 ludzi, 1 Wolkan, 1 wolkańsko-romulańsko-niepewne (kobieta), 1 Andorianin, 1 Caitianin. :>EDIT:Ta niepewna sygnatura to oczywiście plutonowa S.A.W. Dora, która jest pół-Romulanką... nie wiem na ile skanery są w stanie odpowiednio rozpoznać takie melanże genetyczne 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Przypominam co bardziej niecierpliwym, że nie mam internetu w domu, dlatego wszelakie ruchy weekendowe są w moim przypadku AWYKONALNE.Dziękuję za uwagę Sprawa następna - PRZYJĘCIE :DKapitanie/Dowódco BG jeśli macie w planie awanse a ja mam być za to odpowiedzialny proszę o listę osób - bo musze zreplikować odpowiednią liczbę nitów. 😀

Zarathos
    Uczestnik

i przy okazji sie dowiedziec, czy ciebie na tej liscie nie ma 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

...ech Kapitanie wy zaraz podstępu szukacie po tej aferze z EMH. Nic podobnego mnie dobrze tam gdzie jestem. Awans mi nie grozi chyba że za wysługę lat dają to za 20 lat czegoś tam się dochrapię 😉

Zarathos
    Uczestnik

wyzsi stopniem od porucznika maja zablokowane awanse 😛 bo by okretem sami kapitanowie latali. ale moze medal ktos dostanie 😀

Naukowy
    Uczestnik

Kapitanie.Poniewaz Isabelle Ferrero i Magdalena Kozinska to PPC-e, to chciałbym wiedzieć jak to będzie..Czy będą odgrywane przez ciebie kapitanie, czy nie?Przydałyby się jakieś sugestie co do wyglądu i charakteru PPC-ek 🙂 Naukowy

Zarathos
    Uczestnik

moje dwie pieknosci :Dja nimi bede gral

EMH Mark IX
    Uczestnik

Dziwnie się porobiło... Część postów w mesie, część tutaj :PWracam na pokład.Kovalsky, spróbuj w pełni uruchomić jeden z hologramów (jakby ci się udało odpalić Doca, to byłoby super :lol:)Wygląda na to, że będę miał ręce pełne roboty po wkroczeniu do akcji 😛

Zarathos
    Uczestnik

Doc, nie po to uruchomile dzial "nieobecnosci" zebys tutaj informowal ze znikasz lub sie pojawiasz. reszty tez to dotyczy. Doc jest zamrozony. zreszta Kovalsky zaraz sie dowie ze ma holoaparature rozebrac na czesci 😛

EMH Mark IX
    Uczestnik

Dobra- w dziale nieobecności powinienem zawiadomić o przerwie w grze. Mój błąd. Ale chyba tu powinienem się odezwać w sprawie ponownego wejścia i zazębienia akcji, nie?Rozebrać aparature... To mam grać dalej czy nie? Bo już sam nie wiem 😛

Naukowy
    Uczestnik

Chorąży Jedynka działa, a jak się Kovalsky postarał to może nawet jest materialny 😆 .

EMH Mark IX
    Uczestnik

Dupa blada kolego Naukowy 🙂 Jak sobie kapitan wymyślił, że emitery mają być zdemontowane, to sobie hologramy co najwyżej na pudełkach od CD pooglądacie 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram