OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Dobra. Ale po tym pewnie wrócę do kwatery aby lekko odświerzyć umysł....

Zarathos
    Uczestnik

jak dobudza mnie wreszcie, to bedziesz mogl mnie zaprosiec do holodeka i zaprezentowac umiejetnosci. zreszta bedziesz mogl sie popisac umiejetnosciami przy osaczaniu zdobyczy czyli kadetow fluora 😀

Corvus
    Uczestnik

Ah tak nowy narybek! 😀 😀 Ale bedzie zabawa 😈 😈 😈 😈

Naukowy
    Uczestnik

Za kopanie PO sternik dostałby zsyłke do magazynów..aż do odwołania i zakaz latania na czymkolwiek..chyba że do kibla i z powrotem 😆 .A doktorka czekają elektrowstrząsy..znaczy sie czyszczenie matrycy 😆 .Wredny Naukowy

Unicorn
    Uczestnik

Jacyś nowi dołączają???? Cool 😉 😀

Wreszcie może nad kimś się okażę wyższy....( nie chodzi o wzrost )Edit:"Fresh meat for the grinder..."

Bonifacius
    Uczestnik

O widze, że i tu zrobiło się ciepło. Co ja słyszę - świeży narybek, kopanina - normalnie mi tu falą zalatuje 😀 i to nie byle jaką a kosmiczną....Ale teraz już pójdzie szybciej nie ??? - tylko szkoda, że mnie w weekend nie będzię 🙁

No ale w sumie integracja jakoś przebiegła ok.A co do fali to fala taka jak po eksplozji Praxis'a była. przynajmniej taka mi się podoba... 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Łagodnie UPOMINAM, szczególnie Panów Glonojada i Styczyńskiego, którzy zapoczątkowali tą rozmowę, że ten topic jest przeznaczony TYLKO na omawianie bieżącej akcji i posunięć na pokładzie Excelsiora!Najpierw były jęki, że OOC zaśmiecają grupę yahoo, więc założyłem ten topic.Wygląda na to, że tylko po to żebyście mogli śmiecić dla odmiany tutaj.Do pogaduszek jest mesa! Koniec i kropka.Dalszą część dyskusji proszę kontynuować w tamtym temacie.EOT

Bonifacius
    Uczestnik

Doc, a Icheb będzie miał jakiś epizodzik, bo tak szczerze mówiąc to niepotrzebnie go wyciągałem z Astrolabu :).Cóż w związku z przewidywaniem, że podczas mojej nieobecności może się dużo wydarzyć upoważniam Kapitana do posługiwania się moją postacią - jakby co.Wydaję autoryzację nr. 00002/A

Zarathos
    Uczestnik

Doc, to dlaczego w opisie tematu jest: Wszystko co nie zwiazane z gra 😀

Unicorn
    Uczestnik

Mam jeden drobniutki, tyci problem.... ;)Jak mogłam przekonfigurować fazer, żeby rozwalił hologram???? Nie mogę do tego dojść.. Pomocy! 😉

Naukowy
    Uczestnik

Unicanie nie przekonfigurowała..krótkie spiecie wyowołane ładunkiem przepływającym przez doktorka po strzale, spowodowowało awarię broni...Ot zwykła usterka sprzętu. 🙂 Naukowy

EMH Mark IX
    Uczestnik

Naukowy - jak pisałem wcześniej, Unica przekonfigurowała swoja broń i zastawiła na mnie pułapkę. Nie było wtedy sprzeciwów, więc nie zmieniaj teraz założeń akcji.Nie było żadnej usterki tylko rozmyślne działanie Uni.Zamiast znów wywracać wszystko do góry nogami, lepiej podpowiedz jej co tak naprawdę zrobiła. W końcu jesteś Naukowym nie?

Naukowy
    Uczestnik

Dobra..w takim razie ty napisz w jaki sposób przekonfigurowała, skoro ona nie wie jak ..Z punktu widzenia mojej postaci to był czysty przypadek.Naukowy Ewentualnie mogła nastawić na osobiste używanie, poprzez rozpoznawanie kodu genetyucznego..Wtedy kopneło by cie, bo nie miałeś prawa używać tej broni. 😎 Tak sie dzieje gdy sie bierzez czyjeś rzeczy bez pozwolenia. 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram