OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 661 do 675 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Tjaaaa, jako żywa tarcza chyba ;(Hmmm... lekarze tupią? :>

O`mus
    Uczestnik

Co do szkolenia, mogę się tym zająć, ale dopiero w sobotę (cóż ciężkie jest życie w 3 klasie :P), chyba że ktoś bardzo chciałby, to miejsca ustąpię.

Eric Keitel
    Uczestnik

Nie. Jak możesz, to się zajmij. Keitel będzie kończył wątek z przeszukiwaniem ściągniętych danych - I tutaj pytanie do Wilgi - co znajdzie? Mam na myśli to, co może bezpiecznie znaleźć nie narażając twojego wątku jakoś specjalnie... Potem zapoznawanie załogi (strzeżcie się, bowiem nie znacie dnia ani godziny). A potem już do kolonii dolecimy 😀 Nawiasem mówiąc, już kiedyś pytałem no ale... Jakie są urzędowe kary, według kanonu, za niewypełnienie rozkazu na polu bitwy?

Zarathos
    Uczestnik

nie wiem czy sie cos takiego zdarzylo w treku - degradacja jak sadze i do ciupy.

Naukowy
    Uczestnik

"I tutaj pytanie do Wilgi - co znajdzie?"Nic..żeby coś znaleźc, trzeba:a) wyznaczyć kilku podwładnych:cool: dać im cztery dni czasu gry na przeszukanie danych Jednym słowem....Znajdzie coś dopiero pod koniec lub w środku negocjacji z osadnikami. Jedna klatkę na której widać jakiś statek z napisem "Sekcja 31", lub innym rozpoznawalnym znakiem tej organizacji. Na klatce, statek ten leci równolegle do Exca.Poniewaz doktorek na razie milczy i nie wiadomo kiedy znów się odezwie..To myślę, że wątek z sekcją należy sobie odpuścic..Przyda sie później.

Eric Keitel
    Uczestnik

Punkt 'a) wyznaczyć kilku podwładnych' został już dawno załatwiony :DDobra, czyli to co ewentualnie znaleźliśmy wyjdzie podczas negocjacji - chyba że Claire wygada się w trakcie rozmowy z kapitanem...

Dobrze że Glonojad leży rozkwaszony w bazie i nie musi być potencjalnym celem do wyznaczenia do tak "mdłej" roboty... jak przeglądanie jakichś informacji.

Naukowy
    Uczestnik

"BTW, kto według niej NIE jest w spisku?"McDog bo nie żyjeWilga bo na zesłaniuThetra bo w pacei większość nisko postawionych pionków w statku oraz ci których jeszcze nie zna 😆

O`mus
    Uczestnik

A co do jutrzejszego szkolenia, to mam "wytrenować" O`Dooma, oraz reszte ferajny, ale w celu?? Znaczy będą oni brali udział w akcji "od/do-bicia" zakładników?

Eric Keitel
    Uczestnik

W założeniu kontyngent ochrony z bazy ma nas wspierać - zapewne nosząc sprzęt i ustawiając obóz marines ( :> )A tak na poważnie, jeszcze nie wiadomo co będą robić - ale muszą poćwiczyć walkę, bo bardzo możliwe że się do czegoś przydadzą (chociaż Styczyński chyba nie niecierpi Sasco AŻ TAK 😉 )

Naukowy
    Uczestnik

Scenariusz "Armaggedon ❓ ", czy coś z odbijaniem zakładników :?:O'Doom głosuje za tym pierwszym 😆

Zuza
    Uczestnik

Terroryści są paskudni, ale Armageddon? Dajcie zakładnikom choć szansę przeżycia 😛

Naukowy
    Uczestnik

W przypadku Armaggedonnyu, to o przeżycie to się Butterfly i jej załoga będzie musiała martwić : 😆 Na ich szczęście..to tylko symulacja

O`mus
    Uczestnik

Dobra jeszcze jedna rzecz. Właśnie wróciłem z hmmm... jakby to nazwać... urodzin kolegi (o to będzie nazwa pod która dostatecznie dużo się kryje :P) więc post napisze jutro. Teraz pytanie, enpecować wszystkich/za wyjątkiem O`Dooma (dla niego tagi), czy ew. wpakować wszystko do jednego WP`ka??

fluor
    Klucznik

O'mus - tak jak będzie Tobie wygodniej. Dogers będzie stał z boku i ewentualnie śmiał się z cudzych wysiłków, Amanda Butterfly daje przykład swoim ludziom i ćwiczy razem z nimi, a reszta nie ma wyjścia i musi jej słuchać.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 661 do 675 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram