OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 646 do 660 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Starczy że poślesz ludzi aby ambulatorium w którym Glonojad będzie leżał chronili.

O`mus
    Uczestnik

To się da załatwić 😉

Naukowy
    Uczestnik

Kto sie będzie zajmował treningiem O'Dooma i drużyny Butterfly ❓ Który z graczy ❓

fluor
    Klucznik

Szczerze mowiac to zalezy od tego ile czasu da nam kapitan. W sumie w druzynie sa tylko NPC, wylaczajac O'Dooma, wiec za cale szkolenie wystarczylby jeden tylko poscik 😉

Naukowy
    Uczestnik

Sądziłem że w trenera wcieli się albo O'Mus, albo Keitel poprzez NPCa

Eric Keitel
    Uczestnik

Od jutra wracam do aktywnej gry - może nawet dzisiaj zdąże naskrobać posty - co prawda liczyłem na O'Musa - jako speca od marines, ale mogę się tym zająć... Od biedy O'Doom moze zgłosić Keitelowi/Mardukowi chęc przeprowadzenia ćwiczeń samodzielnie, jako były marines i znajomy szkolonych 😀

Zarathos
    Uczestnik

Macie czas do piatku/soboty. W sobote albo niedziele (nie wiem czy w sobote bede w domu), okret dolatuje nad kolonie i zaczyna sie popis imc Johnsona w targowaniu sie z zydem 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

A Keitel urządzi sobie, jeśli kapitan się zgodzi, małe rozpoznanie :] Karabin fazerowy w garść i sprawdzenie okolicy 😀 (oczywiście, zeby nikt nie cytował regulaminu floty - jakieś towarzystwo sobie weźmie 😉 )

Zarathos
    Uczestnik

znajdziemy ci ladna i mlada wolkanke do towarzystwa 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Coś czuję że albo ona straci panowanie nad sobą (widząc lekkiego wariata, który po wojnie ma, łagodnie rzecz biorąc, ciągoty w stronę strzelanin) Albo Eric zwariuje (słysząc że nieregulaminowo oddycha etc :] )Miałem na myśli towarzystwo paru marines/ludzi z ochrony 😀 Ewenatualnie zrobimy chrzest bojowy pani doktor Rudzkiej :] Walkę stat... Lampreya już widziała - to może teraz działania na powierzchni?

Naukowy
    Uczestnik

Negocjacje z fazerem w tle ..Juz widzę tytuł reportażu Claire.."Jak to oficerowie z Excelsiora, a dokładnie PO Keitel, urzadzili sobie strzelaninę do prawie bezbronnych wieśniaków" 😆 (te pare karabinów i działo w krzakach to prawie nic 😉 )Ps. Oczywiscie Claire będzie wściubiąła nosa zarówno w działania Keitela, jak i Johnsona w poszukiwaniu sensacji, skandalu..I czegokolwiek ciekawego.

Zuza
    Uczestnik

Ewenatualnie zrobimy chrzest bojowy pani doktor Rudzkiej :] Walkę stat... Lampreya już widziała - to może teraz działania na powierzchni?

Ej, ej, ej!

Ona jest lekarzem, nie wojskowym/ochroniarzem/innym maniakiem!!

Za to... Unica się nudzi? :>

Naukowy
    Uczestnik

Jak Unica się nudzi..to ile dobrze pamietam zdesperowana ochrona prosila ją o pilne stawienie się przy Xentarianach, do których Claire usilnie próbuje sie odstac.. No i jest jeszcze sprawa wyposażenia kaplicy w buforze.

Zuza
    Uczestnik

Eeee taaam, i tak zdąży do wszystko załatwić i będzie się nudzić :]Ją zabierzcie do walki, ją! 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Wiesz Zuza... Lekarz polowy przyda się podczas zwiadu :DA tak na poważnie, zobaczy się dopiero jak dolecimy - nie chcę rozpoczynać wojny, a tylko 'obejrzeć' obóz wroga - chcąc się upewnić że nie używają jakiejś formy kamuflażu żeby zamaskować uzbrojenie (np owego działa w krzakach 😀 )

Wyświetlanie 15 wpisów - od 646 do 660 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram